2777
2789

من چندبار برام پیش اومده یه چیزی شده راستشو گفتم ولی انقد برخورد بد دیدم مث سگ پشمون شدم دیگه فهمیدم آدما لیاقت راستگویی ندارن شمام بیاین بگین چه چیزایی رو راستش رو گفتین و الان پشیمونین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچوقت پشیمون نشدم...یعنی یادم نمیاد

به نظرم گاهی وقتا ادم هیچی نگه بهتر از اینه که دروغ بگه

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

من از دروغ خیلی بدم میاد، ولی یه بار مجبوووور شدم یه دروغی بگم، هنوز که هنوزه خودمو سرزنش میکنم که چرا راستشو نگفتم، ولی خب اگر راستش میگفتم عواقب بدی داشت😐

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

عزیزم اینکه شما قتل کنین بعد به قتل اعتراف کنید چون راستگو بودین دلیل نمیشه بقیه باهاتون خوب رفتار کنن 😂😂

البته دور از جونتون مثال زدم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

به هر قیمتی همیشه حرفمو میزنم و هیچ زمان نمیپیچونم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من دوست نداشتم کسی ازم دلخور باشه با چند نفر که دعوام شد رفتم صحبت کنم که بیایم رابطمون معمولی باشه و از هم کینه نداشته باشیم 😂 دیگه نگم چه ادایی اومدن 

حالا حق هم با اونا نبود هر دو مقصر بودیم جنبه نداشتن

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

تو بحثای سیاسی حرف زدن ...کاملا پشیمونم طرف ک هیچ وقت نمیفهمه فقط دوستی ها لکه دار میشه ...

یا تو قوم شوهر هیچ وقت نباید سعی کرد عقیده شونو تغییر داد اونا سالهاست اینطور فکر میکنن بعد یکشبه بیای تغییر بدی خودت خراب میشی .به میل خودمون رفتار کنیم اونا هم بحال خودشون باشن

عزیزم اینکه شما قتل کنین بعد به قتل اعتراف کنید چون راستگو بودین دلیل نمیشه بقیه باهاتون خوب رفتار ک ...

قتل که معلومه مثلا من یه بار گوشیمو گم کردم راستشو به بابام گفتم انقدددددد بهم توهین کرد و گفت دست و پا چلفتی و تحقیرم کرد و دیگه هم بهم پول نداد گوشی بخرم 

من یه بار به خواهرم گفتم این پسری که باهاش دوستی داره بهت خیانت میکنه، حتی ثابتش هم کردم گفتم به دردت نمیخوره داره بازیت میده  اما حرف منو باور نکرد حتی مادرم باورم نکرد و گذاشتن پای حسادتم و چند سال بعد وقتی از هم جدا، شدن برگشت بهم گفت تو اونروز بامن خیلی بد صحبت کردی نباید میگفتی تو غرورمو شکستی 

یه بازم داشتم نصیحتش میکردم گفت به تو مربوط نیست، زندگیه خودمه تو دخالت نکن، منم، از اون روز به بعد که سه، سالی میگذره دیگه کاری بهش ندارم گفتم بزار خودش برای زندگی خودش تصمیم بگیره 

یه روزی میام اینجا مینویسم که به هدفم رسیدم خدایا شکرت 😍

همین یکساعت پیش شوهرم فحش بدی داد و من جوابشو دادم و بسیار پشیمونم

همیشه سکوت من باعث شده ساکت بشه و گناهکار

اما اینبار حس کردم احترامش خدشه دار شد

دهن مرد لیاقتش همون حرفاست اما زنه و شخصیتش و عفت کلام

ایکاش اون کلمه ی زشت رو برنمیگردوندم به خونوادش.

حتی عذاب وجدان هم دارم خانواده ی بسیار بسیار پاک و خوبین و در حق من کاری کردن که خونوادم نکردن

خیلی بد شد 

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم