2777
2789

سلام بچه ها من میدونم آنومالی احتمال خطا نداره  اصلا ولی بازم میخواستم ببینم کسی بوده تو سونوگرافی آنومالی جنسیت بچه رو بگن بعدا جنس بچه عوض شده باشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ان تی اشتبا بهم گفت پسره انومالی گفت دختره...تا دنیا بیاد ببینم چی هست

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
من ان تی اشتبا بهم گفت پسره انومالی گفت دختره...تا دنیا بیاد ببینم چی هست

سونوگرافی هفته ۲۸ ببین چی میگه 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  
سونوگرافی هفته ۲۸ ببین چی میگه 

۳۲ هفته واسه وزنش میرم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
بعضی وقتا اشتباه گفته میشه اگه گفتن پسر مطمئنه ولی دختر ممکنه پسر باشه و اشتباه تشخیص داده بشه مب ...

جدی دختره چجوری پسر میشه اخه؟

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

من ان تی گقت دختر انومالیم گفت دختر .. انومالی صددرصده دیگه

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

مال منم تو ان تی گفته بود پسر.. چند روز پیش آنومالی دو بار بهم گفت صددرصد دختره

حالا باز میترسم الان وسیله بخرم نمیدونم چیکار کنم

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...
بعضی وقتا اشتباه گفته میشه اگه گفتن پسر مطمئنه ولی دختر ممکنه پسر باشه و اشتباه تشخیص داده بشه مب ...

تو آنومالی که دیروز دادم هفته 18هستم گفت دختره ولی میخوام ببینم امکان خطا هست؟؟البته بعید میدونم