2777
2789
عنوان

خیلی نگران زندگیم شدم شدم.کمک لطفا

356 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها..الان داشتم مخاطبای واتساپ شوهرمو نگاه میکردم اسم من یه چیز دیگه بود..برگشتم تو چتامون همون عشقم بود..زنگ زدم رو هردو خطش باز اسمم همون بود ولی توی مخاطبای واتساپ یه چیز پرت بود..دلیلش رو کی میدونه؟ممکنه از عمد واسه یه مدت اسممو تغییر داده باشه بعد که به حالت قبل برگردونده اونجا برنگشته باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐ما یبار دعوامون شد بعد دیدم شوهرم اسممو نوشته گراز🤔البته احتمالا اینک من نوشته بودم انگل بی خاصیت هم بی تاثیر نبود

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

من خودم اسم شوهرمو تودفترتلفن تغییر دادم

حالاتو دفترتلفن بااسم جدیده ولی تو واتس وتلگرام باهمون اسم قبلی میاد😕

گرنگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را دربغل سنگ نگه میدارم...خدایا توکل برخودت😚😚
منو شوهرم وقتی قهرمیکنیم شمارمو میپاکه منم میپاکمش حالا اون خیلی وخت سیوش کرده هرچی بمن میگ سیو کن ن ...

وا این بچه بازیا چیه

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
من خودم اسم شوهرمو تودفترتلفن تغییر دادم حالاتو دفترتلفن بااسم جدیده ولی تو واتس وتلگرام باهمون اسم ...

یعنی شما اسمش رو از عشقم تغییر دادی به امیر مثلا..بعد که برگردوندی به عشقم تو مخاطبای واتساپ همون امیر موند ولی تو گفتگو عشقم..درسته؟

میشه لطفا کمک کنید..واقعا نیاز به یه استارتر واسه صحبت با همسرم دارم..چون سری قبل که صحبت کردم باهاش گفت تو حساسی و من هیچ کاری نکردم..حالا میخوام بدونم اگه خارج از خونه اسمم رو تغییر میده. یا داده و این نشونه کارشه جدی تر وارد بحث بشم و ببینم دردش چیه!

یعنی شما اسمش رو از عشقم تغییر دادی به امیر مثلا..بعد که برگردوندی به عشقم تو مخاطبای واتساپ همون ام ...

اسمشو بقول شما ازعشقم کردم امیر

حالاتو مخاطبان شده امیر

ولی تو واتس آپ باهمون اسم عشقم میاد

گرنگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را دربغل سنگ نگه میدارم...خدایا توکل برخودت😚😚