2789
نه دیگه میخواست چادرشو بندازه و با هم آش حاج خانم رو هم بخورن و ...

گفته بودم نه؟ 😄 😎شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره 😁💪انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوووخی😮دیدی خودت یا تعریف کرده بودن الکی

دیدم بابا.

نوشته بود سانسور شده حالا اینا از کجا اوردن الله اعلم!

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
الان دیگه بری سوپری بگی رشته آشی میخوام میذاره تو مشما مشکی بهت میده😂😂

وای😆😃

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
شکلات رو اگه نمیخورد خب چی میشد‌.‌.اخه چ اشکالی داشت خوردنش؟ببخشید اخه ندیدم ولی شنیدم خیلی حرف میزن ...

چیری نمیشد،مهریش بود دیگه,مهریه عقد موقت هم واجبه و حتما باید پرداخت بشه

مث اینکه تو خود فیلم‌نبوده منم ندیدم دوستان میگن سانسور شده بوده😐رفتن سانسورشو دیدن

امکان نداره. حرف الکی میزنن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چیری نمیشد،مهریش بود دیگه,مهریه عقد موقت هم واجبه و حتما باید پرداخت بشه

اها مهریه عقد موقت من یه نهج‌البلاغه بود پرداخت نشد🤔🤔🤔 برم شوهرمو بیدار کنم ببینم🏃🏃🏃

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

حالا ی سوال مگ دخترا هم می تونن صیغه بخونن؟؟ نباید یه مرد عاقل و بالغ صیغه رو جاری کنه

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
اها مهریه عقد موقت من یه نهج‌البلاغه بود پرداخت نشد🤔🤔🤔 برم شوهرمو بیدار کنم ببینم🏃🏃🏃

وافعا؟ ولی باید بهتون هدیه میدادن حتما

منم مهریه عقد موقتم تو نامزدیم یه سکه بود که قبل از عقد بهم دادن ،یعنی همون مبلغ برام النگو خریدن

البته۱۷ سال پیش بود سکه مثل الان گرون نبود