2777
2789
عنوان

اگر جای من بودین چی جواب میدادین

291 بازدید | 29 پست

من بخاطر زایمانم یکم چاق شدم الان ۸۵ کیلوام ولی قدمم بلنده زیاد زشت نیستم در کل.     موضوع اینه امروز بعد ۶ ماه اومدم شهر مادرشوهرم امشب خونه مادرشوهرم جمع بودیم منو جاریم کنار هم. نشسته بودیم برادرشوهرم منو مسخره کرد یهو گفت سحر کنار تو انگار جوجه است تو خیلی گنده ایی.  خیلی بهم برخورد نتونستم جواب خوب بدم ضایعه بشه 

میگفتم زندگی به کاممه تا کور شه آدم حسود و فضول

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم میخندیدم میگفتم واقعا 🤣

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست