2777
2789
عنوان

جوش تو لب

163 بازدید | 15 پست

بچه ها سلام میگم من مدتیه تو دهنم قسمت   داخلی لب پایینی یه چیزی مثل جوشه ریزه هست با زبونم احساسش میکنم باز میشه جوشه صاف میشه باز بعد دو روز میاد یعنی طبیعیه شما هم دارید تو دهنتون نیاز نیست برم دکتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوش که نیست،افتِ

بیشتر وقتا از استرس ولی اگه تند تند پیش میاد یه دکتربری بدنیست

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
جوش که نیست،افتِ بیشتر وقتا از استرس ولی اگه تند تند پیش میاد یه دکتربری بدنیست

یعنی مشکل از چی می تونه باشه اگه تند تند بزنم بعد اصلا ای نه درد داره نه سوزش و تبخال و آ فت کم میزنم

یعنی مشکل از چی می تونه باشه اگه تند تند بزنم بعد اصلا ای نه درد داره نه سوزش و تبخال و آ فت کم میزن ...

دندونات عفونت ندارن‌؟

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
نه 

دکتربرو عزیزم

وای یعنی چم می تونه باشه شما می دونید؟

نترس چیزخاصی نیست،یااز استرس یا یه سری موادغذایی

استرس که زیاد دارم سرطان نیست یا از یه بیماری خاص دیگه ببخش ای قد سوال می پرسم

دورازجونت عزیزم به چیزای بد فکرنکن،ازهمون استرس ولی بری دکتر خیالت راحت میشه دیگه

دورازجونت عزیزم به چیزای بد فکرنکن،ازهمون استرس ولی بری دکتر خیالت راحت میشه دیگه

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی جواب دادی حتما یه سر میرم دکتر  شبتوت خوش