2777
2789
عنوان

میشه بیاید

96 بازدید | 13 پست

سلام.

حتما شمام شنیدید که جدیدا سکته زیاد شده و اکثرا شب میخوابن صب پانمیشن به نظرتون علت چیه؟

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیددنم اکثر شبا موقع خاب استرس زیاد دارم من چرا اینجوری نمیشم.

ی پسری تو شهر ما ۱۷ سالع بود پارسال سکتع قلبی کرد ولی ن تو خاب اولین بار میشنوم

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
یعنی چی

خب معلومه از چیه .از غصه از استرس و مشکلات زندگی از غذاهای ناسالمی که به خوردمون میدن

سال بعدم چون استرس زیاد واسه کرونا داشتیم قلبمون گشاد شده اینم بهش اضافه میشه

چون ایرانی هستیم .هرچی فشاره رو ایرانه

ممکنه دلیل دیگه داصته باشه

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم
خب معلومه از چیه .از غصه از استرس و مشکلات زندگی از غذاهای ناسالمی که به خوردمون میدن سال بعدم چون ...

غذاهامون واقعا بده

نمیددنم اکثر شبا موقع خاب استرس زیاد دارم من چرا اینجوری نمیشم. ی پسری تو شهر ما ۱۷ سالع بود پارسال ...

ن من حداقل ۶ نفر تو این ماه شنیدم

استرس،فکر و خیال، بدبختی هایی ک داریم 

هععی