2777
2789
عنوان

عمل بینی

195 بازدید | 26 پست

سلام دوست جونیا😍چطورین؟ی چند روزه به فکر اینم که بینیمو عمل کنم...البته من تازه 14 سالمه یعنی سال دیگه قصد عمل دارم... خواستم ی کوچولو راهنماییم کنین چون من خیلی از عمل و اتفاقات بعد عمل میترسم😑و اینو بگم که بینی من استخونی و من خیلی از حالت بینیم ناراضیم🥺🥺

لطفا راهنماییم کنین و نظرات خوشملتون رو بگین...🤭💕

شنیدم قبل 18نمیشه ک. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خیلی تحقیق کن که چه دکتری بری. بینی استخوانی معمولا بعد عمل نتیحه خوبی میگیره.من که خودم ۶ ماهه ...

بینی شماهم استخوانی بود؟ چرا از عمل ناراضی گلم؟

اصلا وابدا این کارو نکن من تجربشو دارم پشیمون میشی پیش بهترین دکترم رفتم الان ۶ سال میگذره اما هنوز ...

واااااای اینجوری بیشتر نگران میشم همینطوری اطرافیانم بهم میگن عمل نکن چون پشیمون میشی🥺🤦‍♀️

بینی شماهم استخوانی بود؟ چرا از عمل ناراضی گلم؟

من نوکش گوشتی بود. آخه من نیمه فانتزی میخواستم اما با بینی قبلی خودم فرقی نکرده فقط نوکش جمع شده.اصلاااا بهش قوس نداده تازه برآمده هم شده.از روبرو هم ک بالاش پهن شده

ببین تحقیق کن چون سنت کمه فکر میکنم احتمال یرگشت هست 

خواهرم فرم بینیش کپی من ولی از من خیلی بدتر از اونه🤦‍♀️

خواهرم توی این ماه میخواد عمل کنه یعنی دوتامون قصد داریم پیش ی دکتر عمل کنیم ولی من و خواهرم بشدت استرس داریم و نگران نتیجه عملیم... 

اصلاترس نداره ولی براتو زوده وایساچنسال دگ چون فعلا بینیت رشد میکنه بعد برمیگرده بینیت

خیلی روی قیافم تاثیر بدی گذاشته کلا اعتماد بنفس رو ریخته بهم😬