الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمیام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤
قربونت عزیزدلم اره عزیزم ۵ماهشون تا هفته قبل سختی نداشتم ولی الان ی خورده بی قرارن بخاطر دندو ...
وای عزیزمممم ماشالله
شیرخشکی هستن؟؟خیلی سخته امش باید بیدار باشی من یکی دارم مردم از بی خوابی
خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمیام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤
هم شیر خودم هم شیر خشک نوبتی شیر خودم میدمدهیچ چیز مث شیر مادر نیست ... ای جانم دور از جون ... سخت ...
ای جان ماشالله بهت
خوشبحالت ک انقد صبورو ارومی عزیزم
انشالله خدا بهت نیروی چند برابر بده❤💓💋
قربونت گلم همچنین به شما خدا شما همسر کوچولوتون حفظ کنه از چشم بد بلا ها دور
مرسی گلم
همچنین عزیزم💓❤💋❤💓❤💋❤شبت بخیر مامان مهزبونو پر انرژی