دوتا کیسه بیس کیلویی برنج ایرانی داشتم استفاده نکرده بودم چند روز بود همش یه چیزایی مثل مورچه میدیدم تو خونه الان رفتم برداشتم بازشون کردم دیدم تو پرررررره از این حشره هاس چه گلی بزنم به سرم الان من اخه 😭😭😭😭 تازه یه ده روزم بودم پریود نشده بودم میگفتن شاید خبری باشه اینارو ک برداشتم کمرمم درد میکنه به شدت زیر دلمم همینطور ای خدا😭😭😭
ما 100کیلو داشتیم ،ریختیم رو پارچه تو سایه بزار آفتاب برنج خورد میکنه بعدش پاکش کن و نمک بزن بهش ،موقع آبکش هم برنج بشور اگر چیزی باشه میاد رو آب
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
وای خواهر بیفته توبرنج هیچ کاری نمیشه کرد برای من افتاد جون سگ دارن ۱بسته فلفل قرمز ریختم ۱۱بسته نمک ریختم ۱بسته زنجبیل ریختن باز داخلش بودن زنده بودن ولی الان ناچارن برنجو کردم تو یخچال
عزیزم منم برنجام اینجوری میشه تنها راهش این اول ی کیسه اشو باز کن بریز رو مجمعه بعد بزار ی چند ساعتی بمونه بعد باید ی سطل آب بیاری برنجارو کم کم رو آب الک کنی ک حشرات تو آب بیفتن و بمیرن. یکم زمان بره ولی کامل میره درضمن تو بالکن یا حیاط این کارو کن
بعد یه دوست شمالی دارم که توکار برنجن بهم گفت نعنا خشک رو بدیز تو کیسه فریز بذار داخل برنج اصلا سمت برنج نمیان الان این کاروکردم ودیگه هیچ وقت ندیدم تو برنج
بعد یه دوست شمالی دارم که توکار برنجن بهم گفت نعنا خشک رو بدیز تو کیسه فریز بذار داخل برنج اصلا سمت ...
من میخک و نمک و سیر و شنیده بودم چلی نعاع خشک نه درسته شنیده بودم ولی چون نمی افتاد تو برنجام استفاده نمیکردم اینسری که خیلی طپل کشیده ک استفاده اشون کنم اینجوری شدن متاسفانه از اول ب فکر نبودم
باشه عزیزم مرسی خیلی لطف کردی اصلا اینقدر توشون پر شده سردرد شدم دیدم اینارو
از منم زیاد بود ی پارچه پهن کردم با آبکش هی الک کردم بعد ریختم سایه چن ساعت بعد نمک کرد ریختم تو گونی خودش تو کمد هم حشره کش زدم و جارو کردم کمتر شد خیلی،من رشته اش رشته سوپ ،نبات،نخود،لوبیا همه زده بودن ،عدسم ک کامل پودر کرده بودن چون زیاد خریده بودم
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی