2777
2789
عنوان

بچه ها برنجام توش مور افتاده چیکار کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 34 پست
بریز تو مجمع بزار تو آفتاب ،همش میره سریع

دستت درد نکنه عزیزم مرسی حالا فعلا نمک ریختم کیسه هاشو گذاشتم تو پلاستیک خودمون خونمون حیاط نداره ببرم خونه مامانم بزاریم تو افتاب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بریز تو سینی بزلر تو افتاب میرند بعدش ک رفتن تو کیسه سیر بنداز تو یه پارچه خیلی نازکم نعنا خشک بریز ...

باشه عزیزم دستت درد نکنه الان ک خونمون حیاط نداره ولی فعلا نمک ریختم سرشون تا فردا ببرم خونه مامانم 

ما 100کیلو داشتیم ،ریختیم رو پارچه تو سایه بزار آفتاب برنج خورد میکنه بعدش پاکش کن و نمک بزن بهش ،موقع آبکش هم برنج بشور اگر چیزی باشه میاد رو آب 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
ما 100کیلو داشتیم ،ریختیم رو پارچه تو سایه بزار آفتاب برنج خورد میکنه بعدش پاکش کن و نمک بزن بهش ،مو ...

باشه عزیزم مرسی خیلی لطف کردی اصلا اینقدر توشون پر شده سردرد شدم دیدم اینارو

وای خواهر بیفته توبرنج هیچ کاری نمیشه کرد برای من افتاد جون سگ دارن ۱بسته فلفل قرمز ریختم ۱۱بسته نمک ریختم ۱بسته زنجبیل ریختن باز داخلش بودن زنده بودن ولی الان ناچارن برنجو کردم تو یخچال 

عزیزم منم برنجام اینجوری میشه تنها راهش این اول ی کیسه اشو باز کن بریز رو مجمعه بعد بزار ی چند ساعتی بمونه بعد باید ی سطل آب بیاری برنجارو کم کم رو آب الک کنی ک حشرات تو آب بیفتن و بمیرن. یکم زمان بره ولی کامل میره درضمن تو بالکن یا حیاط این کارو کن

خدای مهربون دختر کوچولومو و آقا جونمو بتو سپردم😔
وای خواهر بیفته توبرنج هیچ کاری نمیشه کرد برای من افتاد جون سگ دارن ۱بسته فلفل قرمز ریختم ۱۱بسته نمک ...

یا ابلفضل چه جون سختایین اینا بدترش اینه که کل خونمو پر کرده اینقدر زیادن😭

عزیزم منم برنجام اینجوری میشه تنها راهش این اول ی کیسه اشو باز کن بریز رو مجمعه بعد بزار ی چند ساعتی ...

دستت درد نکنه گلم اره بچه هاهم گفتم بزارم تو مجمع میرن خودمون ک حیاط یا تراس نداریم باید تا فردا صبر کنم ببرم خونه مامانم

بعد یه دوست شمالی دارم که توکار برنجن بهم گفت نعنا خشک رو بدیز تو کیسه فریز بذار داخل برنج اصلا سمت برنج نمیان الان این کاروکردم ودیگه هیچ وقت ندیدم تو برنج

بعد یه دوست شمالی دارم که توکار برنجن بهم گفت نعنا خشک رو بدیز تو کیسه فریز بذار داخل برنج اصلا سمت ...

من میخک و نمک و سیر و شنیده بودم چلی نعاع خشک نه درسته شنیده بودم ولی چون نمی افتاد تو برنجام استفاده نمیکردم اینسری که خیلی طپل کشیده ک استفاده اشون کنم اینجوری شدن متاسفانه از اول ب فکر نبودم 

من میخک و نمک و سیر و شنیده بودم چلی نعاع خشک نه درسته شنیده بودم ولی چون نمی افتاد تو برنجام استفاد ...

آره عزیزم حالا اگه میخای استفاده کنی شستنی اونا که میان رو آب بریز بره چون داخل برنجو خوردن و پوک شده 

باشه عزیزم مرسی خیلی لطف کردی اصلا اینقدر توشون پر شده سردرد شدم دیدم اینارو

از منم زیاد بود ی پارچه پهن کردم با آبکش هی الک کردم بعد ریختم سایه چن ساعت بعد نمک کرد ریختم تو گونی خودش تو کمد هم حشره کش زدم و جارو کردم کمتر شد خیلی،من رشته اش رشته سوپ ،نبات،نخود،لوبیا همه زده بودن ،عدسم ک کامل پودر کرده بودن چون زیاد خریده بودم 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی