2777
2789

من دخترم پنج سالشه، برای پیش دو چه کتاب هایی براش بگیرم باهاش کار کنم؟

اخه امسال هم اموزش مجازیه، طفلیا تو خونه میمونن

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش دخترم،سه تا کتابچه خودشون چاپ کردن دادن

خیلیم زباد بودن و عالی

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

کی گفته آموزش مجازی هست بچه خواهرم رفت برای خرید روپوش مدرسه ،طرح زوج و فرد انگار هست 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

شما ثبت نام کردی؟ کتاب باید از کجا گرفت؟

نه هنوز

کتاب انقدر زیاد هست همین گوگل سرچ کنی کلی کتاب میاره

منتها سردرگم شدم چی بخرم!

پیش دبستانیه؟

نه 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

کی گفته آموزش مجازی هست بچه خواهرم رفت برای خرید روپوش مدرسه ،طرح زوج و فرد انگار هست 

تهران که مجازیه 

حصوری هم باشه چون خودم باردارم منکه نمیفرستم اما باید کتاب بگیرم خودم باهاش کار کنم

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
نه 

بچه دبستانی ها که خب میرن

درمورد پیش دبستانی ها گفتم من.

البته به وصعیت استان هم بستگی داره ،استان های وضعیت قرمز همچنان مجازی هستن

تهران که مجازیه  حصوری هم باشه چون خودم باردارم منکه نمیفرستم اما باید کتاب بگیرم خودم باهاش ک ...

دقیقا منم نمیخوام حضوری بفرستم

هم اینکه پیش دبستانی اصلا واجب نیست

حالا که این شرایط بیماری هست که دیگه بدتر

اگر پیش دبستانی ای باشه که مجازی درس بده از خدامه