2777
2789
مرسی از امیدواریت😭

گریه نکن فدات من یه روز فکر میکردم دنیابرام تموم شده ولی صبر کردم دیدم همه چیداره درست میشه مطمئن باش وقتی بادل شکسته ات از خدا خواستی خودش برات حلش میکنه فقط تو ناامید نشو ازرحمتش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل چی ان اگ دوست داری یه توضیح مختصر بده 

خواهرم جداشده برادرمم در شُرف جداییه

پدرمادرم قهر کردن مادرم گذاشته رفته 

اوتی ک دوسش داشتم (خواستگارم بود) بخاطر خانوادش رف با یه دختر دیگه نامزد کررد بعدبرگشت ولی میگه نمیتونه قول قطعی بده چون همه تلاششو کرده ولی هنوز نتیجه نداده که بتونه بهم بزنه.... بازم بگم؟

🕊️ free
توچرا؟

با يكي همه جوره ٥سال باش با بي پوليس با نداريش بساز پول جمع كن براش همه چي بخر اخر وقتي وضعش خوب شد بهت خيانت كنه برع با يكي ديگه ازدواج كنه چيزي برا زنده موندن برات ميمونه 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
گریه نکن فدات من یه روز فکر میکردم دنیابرام تموم شده ولی صبر کردم دیدم همه چیداره درست میشه مطمئن با ...

ممنون ک باهام حرف زدی

تو نمیدونی چقدر حالم بده 😭😭 از همه بُریدم

🕊️ free
با يكي همه جوره ٥سال باش با بي پوليس با نداريش بساز پول جمع كن براش همه چي بخر اخر وقتي وضعش خوب شد ...

تو شرایط توام عزیزم میفهممت

براهمین حالم بده.. منم عکسشونو دیدم ، جلو خودم با طرف حرف زد

منم شکستم

🕊️ free
خواهرم جداشده برادرمم در شُرف جداییه پدرمادرم قهر کردن مادرم گذاشته رفته  اوتی ک دوسش داشتم ( ...

الهی بمیرم شرایط سختی داری من جات باشم فعلا بیخیال این خواستگار میشم وقتی میگه نمیتونم قول قطعی بدم اینجور خودت بیشتر ضربه خوری بازم میگم ناامید نشو میدونم سخته من توشرایطتت نیستم فقط خودتو نباز و قوی باش از صفر شروع کن 

من بارها دلم خواست بمیرم 

به خاطر بیماری که دارم و درد میکشم 

یه بار از شدت درد حالم واقعا بد شد و توانایی هیچ کاری نداشتم 

یه لحظه حس کردم دارم میمیرم ، باور بفرمایید راست میگم ، همون موقع گفتم خدایا غلط کردم نمیرم اینبار 

هیچ وقت یادم نمیره 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
ممنون ک باهام حرف زدی تو نمیدونی چقدر حالم بده 😭😭 از همه بُریدم

قربونت اجی واقع بین باش قبول کن ک شرایطت اینه خودت ۵دقیقه فکرکن ببین باگریه وناراحتی هیچی درست میشه یا شرایطت تغییر میکنه