2777
2789
عنوان

فولیکول بالغ من 😋

1050 بازدید | 50 پست

سلام دوستان 

سونوی من روز ۸ سیکلم که ازاول روز پریودی حساب کردم یعنی از اولین روز خونریزی ۸ رفتم سونو فولیکولام ۳و۴ بودن 😝

پریودامم ۴۰ روزو ۳۰ روزس سیکلام

ب نطرتون موقع تخمک گزاری فولیکولام ب رشد کافی رسیده بودن یان 

خواهشا راهنمایی کنین منم مثل خیلی ازشما درانتطار بارداریم ☺😚😚😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز معمولا واسه سایز  فولیکول روز 12.١٤.قـــاعدگی میرن سونو داخلی و دراخر. پزشک امپول میده.....شما خیلی زود رفتین تعجب میکنم

نــور شدم،‌واسـه خودم تـو هـر تــاریکی :)

اگ سی روزس باید نهایت بشه ۱۸،تا ۱۵سیکلت،روزی یک تا دومیل رشد داره،البته اگ پلی کیستیک نباشی

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
دوست عزیز معمولا واسه سایز  فولیکول روز 12.١٤.قـــاعدگی میرن سونو داخلی و دراخر. پزشک امپول مید ...

واس معاینه رفتم ۱ سالو نیمه اقدامم باردار نمیشدم 

ولی در کل در انتظار بارداری نباش، من سه ماه در انتظار بودم دیدم زندگیم مختل شده بیخیال شدم

۳ماه!!! ما سه سال ..اما طفلی اونا که سالای انتظارشون بالاست

انتظار داریم تا انتظار خواهرم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
من ۳۰_۳۵سیکلام معمولا اما از روز ۱۷به بعد فولیکول بالغ دارم درحالت معمول و بدون دارو  منظور شم ...

خب من باوجود تنبلی خفیف گفتم شاید واس روز ۸     ۳.۴ خیلی کم باشه