2777
2789
عنوان

استادم باهام خیلی خوبه😍

424 بازدید | 28 پست

یه امتحان داشتیم بنا به دلایلی نتونستم بخونم واسش بهم19داده

چجوری باید ازش تشکر کنم بازم از اینکارا بکنه😁

Dentistry student👩‍⚕️اسمم به خاطر همونه💙💎😅حالا که خوندی واسه آرامشمم آرزو کن میدونم مهربونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بخاطر اینکه بهت نمره خوب داده تشکر نمیکنی، بخاطر اینکه بازم تکرار کنه میخوای تشکر کنی؟😂

من شماها رو می بینم خیلی خوشحال میشم که اون ترم به دانشجوهام نمره الکی ندادم😐

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
به من ۲۰ هم داده 😁 البته حیف که توی معدل بی تاثیره

نه این خیلی حیاتی بود برام😅به نظرتون گل و شیرینی براش ببرم خوبه؟

Dentistry student👩‍⚕️اسمم به خاطر همونه💙💎😅حالا که خوندی واسه آرامشمم آرزو کن میدونم مهربونی
همین شماها بودین ک باماها لج میکردن و نمرمونو کم میدادن😒

خوب بودن با یکی اخه چه ربطی به لج با بقیه داره😐

نه بیچاره سنش بالاس😂

چقد بالا؟

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
یعنی بخاطر اینکه بهت نمره خوب داده تشکر نمیکنی، بخاطر اینکه بازم تکرار کنه میخوای تشکر کنی؟😂 من شم ...

نه😂تشکرم هست خب ولی بازم ذهنیت خوبی براش بمونع

استادا باهام حال نمیکنن چون همیشه خلاف نظرشون حرف میزنم

تنها مددکار من موقع امتحانا همسرم بود البته اونموقع همسرم نبود فقط یه همکلاسی بود 😐

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 

منم داشتم که برگه سفید دادم بهم داد 18.درصورتیکه تو کلاس همش ضایعم میکرد و خیلی بدرفتار بود.همه هم میدونستنتو امتحان عملی هم خودش اومد کامل برام انجام داد و گفت خیلی خنگی!عاشقش بودم😂😂😂

من همین یه دونه ام!