2777
2789
عنوان

بیایین کمک😭

100 بازدید | 5 پست

سلام

من کیست تخمدان داشتم و بخاطر اون سیاه دونه نیم کوب و عسل میخوردم و هنوزم میخورم از اول تیر شروع کردم ب خوردنش تیر و مرداد پریود شدم ولی الان چهار روزه از وختش گذشته همش عصبیم همش بی حالم 😞💔چار روز سینه هام درد میکنه ولی پریود نمیشم من یه شب قبل پریودم سینه هام درد میگیره ولی الان چار روز گذشته 😢😖💔 چیکار کنم 😖 دکترم نمیتونم برم 

در ضمن باردار نیستم ⁩عقدم⁦🤦🏻‍♀️⁩

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی چک بزن 

عقدم 🙁 بخدا کاری نکردیم⁦🤦🏻‍♀️⁩😂

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

عزیزم این اتفاق خیلی طبیعیه و هورمونها بالا پایین میشن همین الان دکتر بری طبق تجربه فقط میگه ده روز از تاخیر بشمار و بیا.من درکت میکنم انگار ادم داره خفه میشه.بعد از ده روز تازه امپول پروژسترون میده که خودش ۳ تا ۱۰ روز ممکنه بعدش نشی و بعد راه میفته

پس خودتو دستکاری نکن صبور باش گرمی بخور اگر باکره نیستی نزدیکی عمیق بکن.رازیانه بخور.اگه حوصله داری تخم شوید مریم گلی بومادران عروسک پشت پرده بگیر دم کن بخور اما خیلی قوی هستن و برای این تاخیر لزومی نداره اگه حوصله نداری چوب دارچین خالی و یا  گل گاوزبون دوبار در روز عالیه. نبات بنداز بازمیشی

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم