باران13955 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 1128 عنوان 9000صلوات نذر امام زمان حاجتت رو در نظر بگیر 31 بازدید | 7 پست بعد بر دار حاجت زوابشی 1399/06/05 | 13:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parisazanjan عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 تا کی وقت داریم ؟؟؟ برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
parisazanjan عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 من ۵۰۰تا صلوات ...التماس دعا برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
aasamira عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 13443 1۲۴تا من❤ Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
parisazanjan عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2339 عزیزم وقت نداره ممنونم...التماس دعا حاجت روا برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
باران13955 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 1128 من ۵۰۰تا صلوات ...التماس دعا حاجت روا بشی.عزیزم