2777
2789

خانمای تهرانی، من هفته بعدی انشاالله میخام بیام تهران

برای خرید، قیمت مناسب و متنوع بهم بازار بزرگ و پاساژ عادلی رو معرفی کردن، هرکی رفته و تجربه داره بگه خوبه واقعا یا نه؟ 

بازار بزرگ و مولوی پاساژ عادلی نزدیک به هم هستن? 

توی این روزا بازن؟ ساعت کاریشون چجوریه؟ 

شنیده بودم بخاطر کرونا بسته، بعد از عاشورا و تاسوعا میام به نظرتون باز هست؟ کسی رفته تازگیا؟ 

اگرم کسی جایی سراغ داره که هم قیمتاش مناسب باشه و هم آف خورده باشه بهم معرفی کنید 

ممنون از همه. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه واجب نیست نرو بازار یکی از پرخطرترین جاهاست عزیزم مخصوصا که از یه شهر دیگه هم میای

بله درسته، اما این کرونا معلوم نیست کی بره، باید زندگی عادی رو سر بگیریم با رعایت همه چیز

اما خرید دارم، حالا اگه میدونید راهنمایی کنید، ممنون

چرا؟ 

عزیزم پاساژ عادلی چارراه مولوی هستش

به هم نزدیکن اره خوبه قیمتاش

برو سرای ملی اونم نزدیکه بپرسی بهت میگن

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
من فقط در این حد میدونم مولوی و بازار زیاد بهم نزدیک نیستن  روزای تعطیل بازار تعطیله  پن ...

عزیزم از چهارراه سیروس که میای پایین سمت راست پاساژ عادلیه دقیق نزدیک چارراه مولوی

همه جا بازه تا ۵بعدازظهر فقط روزای تعطیل باز نیس

ما مغازه داریم تو بازار

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
عزیزم پاساژ عادلی چارراه مولوی هستش به هم نزدیکن اره خوبه قیمتاش برو سرای ملی اونم نزدیکه بپرسی به ...

ممنونم، به بازار بزرگ نزدیکه؟ 

سرای ملی هم نزديک مولوی هست؟

بله درسته، اما این کرونا معلوم نیست کی بره، باید زندگی عادی رو سر بگیریم با رعایت همه چیز اما خرید ...

تا روزی که شما برای کارای غیر واجب مسافرت میرید و از یه شهر دیگه میاین میرید بازار بزرگ بله معلومه که کرونا از بین نمیره

عزیزم از چهارراه سیروس که میای پایین سمت راست پاساژ عادلیه دقیق نزدیک چارراه مولوی همه جا بازه تا ۵ ...

عزیزم شما ک اون طرفا رو بلدی میتونی بگی  چجوری از مترو ۱۵خرداد برم خیابون ناصر خسرو سرای اکبریه  من تو گوگل نتونستم سرای اکبریه رو پیدا کنم