2777
2789
عنوان

عطر خریده سه میلیون😐🖐

| مشاهده متن کامل بحث + 3414 بازدید | 262 پست
چقد حسود زیاده  چه علنا حسادت میکنین خب شما دوس نداری عطر سه تومنی بخری یا پولشو نداری دلیل نم ...

من گفتم دروغ میگه؟؟

من حسادت کردم؟؟🤐🖐

من فقط گفتم از این خرجا نمیکنم🖐 همین 

گفتم  اگه سه میلیون پول داشته باشم یا پس اندازش میکنم 

یا میرم طلا میخرم بقیشو اقساطی میدم

چون پسر همسایمون تو طلا فروشی کار میکنه و یه جورایی مغازه دست اونه 

نسیه هم میده بهم چون خوش حسابم😐🖐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قران حرف منو زدی انگار نمیبینن اینهمه خونه ها و ماشینای لوکسو تو کشور انگار همه باید اندک درامد ...

نمبدونم چ اخلاقیه زنای ایرانی دارن خب تو نمیخری یا نداری یعنی هیچ کس نداره؟؟؟پس این عطرای گرون رو کی میخره؟؟؟؟هر کی ک عطر میخره اول باید ثابت کنه پولداره خخخ

سرگروه‌ گروه رز قرمر❤وزن شروع ۹۵❤وزن فعلی ۹۵❤وزن مورد نظر ۷۰
به قران حرف منو زدی انگار نمیبینن اینهمه خونه ها و ماشینای لوکسو تو کشور انگار همه باید اندک درامد ...

من نگفتم اون خانم باید طلا میخرید 

گفتم اگه من بودم با این پول طلا میخریدم

من حسادتشو نکردم 

چون هیچ ظاهر زندگی بقیه رو با باطن زندگی خودم مقایسه نمیکنم

شاید منم یه روز انقدر پولدار شم که لوکس ترین ماشین ها رو سوار شم

تازه ۲۱ سالمه و سعی میکنم برا آیندم پس انداز کنم 

و ایده های نو تو سرمه 

وای خدااااا باشه بابا تو راست میگی همه بدبختن اخه چه ربطی داره مادر شوهر منم شهرستانه هروقت میاد ...

نه هیچ کی بدبخت نیستهمه به اندازه خودشون و تلاششون دارن 

هرکی هرقدر بدوعه به همون اندازه درمیاره

من نگفتم اون خانم باید طلا میخرید  گفتم اگه من بودم با این پول طلا میخریدم من حسادتشو نکردم&n ...

ناراحت نشو عزیرم ولی ب تاپیکت یه نکاهی بنداز پر حسرت بوذ داشتین سین‌جین میکردین و تجسس باور کن همه چی دروغ نیست

من گفتم دروغ میگه؟؟ من حسادت کردم؟؟🤐🖐 من فقط گفتم از این خرجا نمیکنم🖐 همین  گفتم  اگ ...

شما نمیخری دلیل نمیشه کسی نخره من‌خودم اصلا طلا نمیخرم چ برسه قسطی کاری هم ب دیگزان ندارم ک چیکار میکنن

چقدر بیشعور و بی شخصیت تو فک کنم اصن انبه ندیدی تو عمرت ولی     بسوز بابا بسوز برو انقدر ...

دوست گلم اینجا کسی به کسی حسادت نکردااا

همه فقط دارن نظرشونو  میگن  

به قول شما یکی پولداره عطر گرون میزنه 

یکی پولداره عطر ارزون میزنه

یکی نداره عطر گرون بزنه 

یکی هرچی داره خرج عطر میکنه مثل یکی از کاربرا که گفت کل حقوقشو میده برا عطر 

من نگفتم اون خانم باید طلا میخرید  گفتم اگه من بودم با این پول طلا میخریدم من حسادتشو نکردم&n ...

البته من بیشتر منظورم اون خانم بی ادبی بود که ریخت تو تاپیکای من هرچی از دهنش دراومد گفت نه شما

خودش نداره بخوره بقیه هم یا نباید خرج کنن یا دروغ میگن

شوهر من وضعش خوبه خیلی هم خرج میکنه برام ولی پولدار نیستیم ولی ادمای پولداری که این خرجارو میکنن دورمون زیاده واسه همین نه مثل اون خانم حسادت میکنم نه فکر میکنم همه دروغ میگن

ایشالا شماهم به ارزوهات برسی موفق باشی

ناراحت نشو عزیرم ولی ب تاپیکت یه نکاهی بنداز پر حسرت بوذ داشتین سین‌جین میکردین و تجسس باور کن همه چ ...

حسرت؟؟

حسرت چی آخه؟؟😂😂😂

یه شیشه عطر که تا چند ماه دیگه تموم میشه؟؟

نه گلم اشتباه برداشت کردی 

من اهداف والاتری دارم  

ایده های نو تو سرمه 

فکرای جدید 

برای یه زندگی بهتر 

برا خودم و همشهریام

لاااقل تو این شرایط که دارم ایده پروری میکنم نیازی به خرید عطر سه تومنی ندارم یا حسادت برای خرید اون عطر 

چون واقعاً به نظرم بی دلیله 

من عاشق عطرای گیاهیم  و از بیشترش دارم  

من دارم روزی رو میبینم که موسسم تشکیل شده و انقدر رونق گرفته و انقدر درآمد داره و سود دارم که میتونم درمونگاه و بیمارستان بزنم 

حسرت؟؟ حسرت چی آخه؟؟😂😂😂 یه شیشه عطر که تا چند ماه دیگه تموم میشه؟؟ نه گلم اشتباه برداشت کردی&n ...

متوجه حرفام نمیشی؟؟؟؟ اکی عزیزم کارت درسته

شما نمیخری دلیل نمیشه کسی نخره من‌خودم اصلا طلا نمیخرم چ برسه قسطی کاری هم ب دیگزان ندارم ک چیکار می ...

خب من کجا گفتم چون من نمیخرم دیگران نباید بخرن؟؟

مگه قراره هرکاری من میکنم بقیه هم بکنن؟؟

متوجه حرفام نمیشی؟؟؟؟ اکی عزیزم کارت درسته

شما دیدت نسبت   به بقیه بده 

هیچ حسادتی نبود😐🖐

هیچ حسرتی نبود 

شما از زندگی من خبر ندارین نمیدونین چقدر دارم چی ندارم 

پس قضاوت نکنین

شما دیدت نسبت   به بقیه بده  هیچ حسادتی نبود😐🖐 هیچ حسرتی نبود  شما از زندگی من خ ...

اصلا قضاوت نیست کاملا مشخصه وگرنه لازم نبود این همه استارتر رو تخریب کنی