2777
2789
عنوان

عطر خریده سه میلیون😐🖐

| مشاهده متن کامل بحث + 3414 بازدید | 262 پست
به قران حرف منو زدی انگار نمیبینن اینهمه خونه ها و ماشینای لوکسو تو کشور انگار همه باید اندک درامد ...

اون ادم اگه برن خونش مرغشونو با خودشون نمیبرن میگم اگه فک میکنی دروغه واسه چی موندی خب برو از ایران خخخخخ راستی ریپلای نکن خوشم نمیاد با امثال تو دهن ب دهن بشم

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 
منم یکساله میخوام واسه کارم کله مانکن بخرم ۶ میلیونه پول ندارم اما میشنلسم کسایی رو که خیلی پولدارن ...

عزیزم کله مانکن دارم دوباراستفاده شده دست دوم میفروشم بهت قیمت نصف

یه صلوات بفرستین واسه حل مشکلم❤💋💗💕💔🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ادم اگه برن خونش مرغشونو با خودشون نمیبرن میگم اگه فک میکنی دروغه واسه چی موندی خب برو از ایران ...

وای خدااااا

باشه بابا تو راست میگی همه بدبختن

اخه چه ربطی داره

مادر شوهر منم شهرستانه هروقت میاد پیشمون کلی چیز میز میاره واسمون

داره بخدا اون کجا ی عطر بگیری ۵۰ تومن هی پیس پیس بزنی ک بوشو بگیری ک بعد ۵ دیقه هم بوش بره و دوباره ...

والا من عطر گرفتم میلی ده تومن 

هنوز که هنوزه بعد ۶ ماه بوش رو بعضی لباسام هست 

اون موقعی که مصرف میکردم یه پیس میزدم تا یه هفته بوی خوب میدادم 

حالا من نمیدونم شما  چی میگین والا

اون ادم اگه برن خونش مرغشونو با خودشون نمیبرن میگم اگه فک میکنی دروغه واسه چی موندی خب برو از ایران ...

چقدر بی تربیت 

والا معلومه داری از حسارت میترکی

برو از حسادتت کم کن انقدر نسوزی

برو خدا روزیتو جایی دیگه بده تو خوبی ک واس ۳۰۰تومن تاپیک میزنی

چقدر بیشعور و بی شخصیت

تو فک کنم اصن انبه ندیدی تو عمرت ولی   بسوز بابا بسوز

برو انقدر بگرد تو تاپیکای بقیه تا از حسادت جزغاله شی

پس منو چی میگی کل درامد ماهمو میدم ادکلن بخاطر کارم مجبورم همیشه بوی عالی داشته باشم خیلیم رو اعتما ...

پس چرا کار میکنی؟؟

هرچی درمیاری میدی پول ادکلن 

پس هزینه عیاب و ذهابت از جیبه 

غذایی که باید سرکار بخوری از جیبه 

لباسی که برای کارت باید بپوشی از جیبه 

یه جورایی داری خدمت رسانی میکنی به صاحبکارت که🤐🖐😐