2777
2789
عنوان

عطر خریده سه میلیون😐🖐

| مشاهده متن کامل بحث + 3414 بازدید | 262 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا درک نکردم چرا باید سه میلیون عجیب باشه!خب من ندارم ارزون تر میگیرم ولی دیگه الان سه تومن چی ...

خداییش سه میلیون خیلیه

حقوق همسر من تا دیروز ۱۳۰ تومن از امروز داره روزی ۱۴۰ میگیره اگه یه روز بارونی باشه یا به هردلیلی نره سرکار حقوق نداره تازه بیمه هم خودمون پرداخت میکنیم

ناشکری نمیکنم خداروشکر زندگیمون میچرخه و پس انداز میکنیم و ایده های جدید داریم تو ذهنمون 

سه میلیون حقوق 21 روز شوهر منه🖐😐

هیج وقت از این جهت به زندگی نگاه نکردم که یه شبه اون همه پول خرج کنم😐🖐

ولی با اون حال همیشه خصوصاً تو جمع آراسته هستیم  و شیک

هرچیز گرونی که خوب نیست😏

واقعاً😐🖐

باور کن.

نمیدونم ملت رو چی فرض کرده.عکس طلاهای گرون رو از اینستا میزاشت میگفت نامزدم میخواد برام بخره.بعد یکی از کاربرا گفت اون تاج طلایی که خریدی رو عکسش رو بزار گفت چرا باید عکس طلا بزارم تو سایت عمومی😐😐

.الهم صلی علی محمد و آل محمد❤️  اینجا سایت تبادل نظره ؛دقت کنید(تبادل نظر)،نه تحمیل نظر🙂 خواهر من اگر با حرفی که تو تاپیک گفته میشه مخالفی لطف کن فحش نده😑😑😑😑.استارتر تاپیک زده که نظر افراد رو بدونه اگر دیدی عنوان تاپیک رو نمی پسندی لطفاً تاپیک رو ترک کن.هروقت میبینم هرکس نوشته واسه حاجتم صلوات، حتماً میفرستم
اون کاربر ک عطر۳تومنی میخره و معتقده همسرش پولداره چرا خواهر همسرش مرغشو واسه ناهار میاره خونه این و ...

بابا شما چه اصراری داری بگی همه دروغ میگن   بیخیال بابا       

پ ول د  ا  ری  انقدرعجیب نیس به قران که هی فکر میکنین هرکی بیشتر از شما خرج میکنه دروغ میگه

چقد حسود زیاده 

چه علنا حسادت میکنین خب شما دوس نداری عطر سه تومنی بخری یا پولشو نداری دلیل نمیشه ک حتما این خانم دروغ میگه

سرگروه‌ گروه رز قرمر❤وزن شروع ۹۵❤وزن فعلی ۹۵❤وزن مورد نظر ۷۰
سرشو کلاه گذاشتن ی عطر بی نام و نشون بش دادن

وای خیلی پیگیری به خدا

بابا رها کن توروخدا

برای خیییلیا الان تو همین جامعه سه تومن پول خورده که نمیدونن چجوری خرجش کنن

به چی میخوای برسی شما نمیدونم واقعا

چقد حسود زیاده  چه علنا حسادت میکنین خب شما دوس نداری عطر سه تومنی بخری یا پولشو نداری دلیل نم ...

به قران حرف منو زدی

انگار نمیبینن اینهمه خونه ها و ماشینای لوکسو تو کشور

انگار همه باید اندک درامد داشته باشن

هی میگن خب طلا میخرید با 3 تومن

بابا اونی که 3 تومن پول عطر میده برا طلا 100 ملیون خرج میکنه نه 3 تومن که!!!!

با قیمت دلار این قیمت برای عطر عجیب نیست عطر فلاوربمب که تا 9  ماه پیش 700 تومن بود الان شده 24 ...

زندگی ها سخت شده 

خیلی سخت 

کمتر کسی از این خرجا الان میکنه 

اونی هم که بکنه اینجا ول نمیچرخه 

یه بنده خدایی رو میشناسم همسرش تو کار بساز بفروشه سنی هم نداره تازه ۳۰ سالشه 

خودش ۲۵ _ ۲۶ سالشه  آموزشگاه درسی زده داره پول در میاره 

سرش انقدر شلوغه که نمیرسه به کاراش

همیشه هم برند و مارک میپوشه