پس چرا کار میکنی؟؟ هرچی درمیاری میدی پول ادکلن پس هزینه عیاب و ذهابت از جیبه غذایی که ...
گفتم هرپنج شیش ماه یکبار عزیزم
هرماه که حقوقمو نمیدم
بعدشم من روی این مسئله حساسم دلم میخواد همیشه خوشبو باشم و ادکلن اصل استفاده کنم چون برای کلاس کاریم لازمه.من با مشتری هام فاصلم خیلی نزدیکه چون میکاپ آرتیستم❤️پس لازمه که بوی خوب بدم همیشه
🎀در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد🎀 پیشاپیش ازت سپاسگزارم خدای بخشنده و مهربانم🙏🏻
زندگی ها سخت شده خیلی سخت کمتر کسی از این خرجا الان میکنه اونی هم که بکنه اینجا ...
منم شاغلم ولی وقتایی که بیکارم تو این سایت میچرخم
درسته زندگیا واقعا سخت شده ولی باور کنید هنوزم ادمای پولدار هستن تو این مملکت من آدمی میشناسم که ماهی 3 میلیون هزینه آژانس میده که سگشو هر روز که این خانم سرکار میره بره مهد و برگردونه
شما میگی یه سوراخ کوچولو شده 2ونیم اونوقت اینا میگن میشه انگشترو پلاک خرید!!!!
طلا برای زن مثل پشتوانه میمونه و حتی اصلا یک گرم هم بشه خیلی بهتره از عطری ک دو ماهه تمام میشه. من شده یک گرمی هم خریدم اما نزاشتم پولم اینجوری از بین بره و عطر و هرچیز دیگه ای هم به تناسب درامدمون خریدم اما پس انداز رو اونم طلا رو فراموش نمیکنم اینه ک اینده منو میسازه نه عطر و ادکلن چند میلیونی
در تاریخ 99.9.9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایاشکرت🤩
برام جالبه که انقدر به یقین حرف میزنی عزیز همه نباید مثل شما فکرو زندگی کنن که!!!یکی دوس داره اصن د ...
من همیشه میگم اینجا هیچ طوره نمیگم مثل من کسی حتی نگاه کنه چه برسه فکر کردن دوست عزیز. منظور من رو بد برداشت کردین منظورم این بود که با ۳ تومن هم میشه طلا خرید همین
در تاریخ 99.9.9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایاشکرت🤩
بچه ها درسته که کارعاقلانه ای نکرده انقدر پول داده پای عطر، اما دلیل نیست که حتما دروغ بگه، آدم در هر دوره ای از زندگیش به یه چیزایی بیشتر اهمیت میده، من موقعی که دانشجو بودم بااینکه بی پول بودم خیلی اهمیت میدادم به این چیزا، یادمه سال 93من 130هزارتومن دادم لانوین اکلت اصل گرفتم که خیلی گرون بود، چون اون زمان عشق این چیزا بودم و دوس داشتم خرج سرووضعم کنم، الان قیمت همون لانوین 700هزارتومن شده، اما بااینکه درامد خودم و شوهرم خوبه، عمرا دیگه نمیخرمش و عطرهای 100هزارتومنی اماراتی میخرم، چون اولویت های زندگیم عوض شده، پس کسیو منع نکنیم و دروغگو خطاب نکنیم، اما خیلی خوبه اگه راهنماییش کنیم تامتوجه اشتباهاتش بشه و دیگران هم درکنار اون بتونن یه چیزایی یاد بگیرن و بهره ببرن، مثلا من اونموقع واقعا اشتباه میکردم که پولامو الکی خرج میکردم، کاش یکی بود راهنماییم میکرد تا سرعقل میومدم
اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊