2777
2789

دلم نی نی میخواد تازه عروسم میخوام زود نتیجه بده همسرم اوایل مخالف بود میگفت زوده الان موافقه اما یبار بیشتر همکاری نکرد برای اقدام چکااار کنمممم بگید سریع نی نی دار بشمممم راهنمایی کنییید

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚

فقط زیاد بهش فکر نکن و استرس نداشته باش

ان شاءالله به زودی چشمات روشن بشه به فرزند صالح و سالم

لطفا واسه اینکه ⚡پدرم⚡ کامل حالش خوب بشه،دعا کنید.                                ان شاءالله حاجت روا بشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این مورد به خصوص فکرنکنم کاری از دست کسی بربیاد باید دست به دامن شوهرت بشی عزیزم 🤭🤭

خدایا آخه این انصافه ؟؟؟؟؟؟یکی سیب خورد اومدیم این دنیا حالا یکی خفاش خورده باید برگردیم اون دنیا😜 یه زمان میگفتن اگه دستتون رو کردید تو دماغتون برید دستتونو بشوریدالان میگن دستتونو بشورید بعد بکنید تو دماغتون 😂تو این مدت اینقدر دستامو شستم که جوونه زدن 🤦‍♀️توالت بودم.. بابام در زد منم سرفه کردم که بفهمه کسی تو توالته؛ درو از اونور قفل کرد الانم از زیر در داره گاز آمونیاک میده تو!!😱🤣😂😰😬🔷اونایی که ماسک فیلتردار زدن یه جورایی به آدم نگاه میکنن که انگار پشت مازاراتی نشستن😜😉🔷مادرم انقد با وایتکس خونه رو ضدعفونی کرده که هر نفسی که میکشم میکروبای بدنم سه بار میگن: یا قاضی الحاجات😜😜😜🤣🤣
فقط زیاد بهش فکر نکن و استرس نداشته باش ان شاءالله به زودی چشمات روشن بشه به فرزند صالح و سالم

فدات بشم گلم مرسی از دعای خوبت

مگه مسابقه س؟ اصلا آمادگی ذهنی و مالی و هزار چیز دیگه داری که میخوای یکی رو هم به این دنیا اضافه کنی ...

عاره دلم میخواد خب بخدا تو شهر غریبم همسرم همش سرکاره لاقل سرم گرم نی نی باشه😿

در این مورد به خصوص فکرنکنم کاری از دست کسی بربیاد باید دست به دامن شوهرت بشی عزیزم 🤭🤭

چکار کنم؟با یه بار اقدام کسی تا بحال باردار شده؟☹

عاره دلم میخواد خب بخدا تو شهر غریبم همسرم همش سرکاره لاقل سرم گرم نی نی باشه😿

وقتی میگم اکثرا برای سرگرمی بچه میخوان و به چشم عروسک بهش نگاه میکنن ناراحت میشن   

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

اگه شوهرت آمادگی نداره اصرار نکن. چون بعدا از زیر بار مسئولیت در میره و همه چی میفته گردن خودت.

چند وقته ازدواج کردی؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

چکار کنم؟با یه بار اقدام کسی تا بحال باردار شده؟☹

بله چرا که نه 

به نظرم بستگی به شانس وخواست خدا داره تا خدا نخواد نمیشه 

خدایا آخه این انصافه ؟؟؟؟؟؟یکی سیب خورد اومدیم این دنیا حالا یکی خفاش خورده باید برگردیم اون دنیا😜 یه زمان میگفتن اگه دستتون رو کردید تو دماغتون برید دستتونو بشوریدالان میگن دستتونو بشورید بعد بکنید تو دماغتون 😂تو این مدت اینقدر دستامو شستم که جوونه زدن 🤦‍♀️توالت بودم.. بابام در زد منم سرفه کردم که بفهمه کسی تو توالته؛ درو از اونور قفل کرد الانم از زیر در داره گاز آمونیاک میده تو!!😱🤣😂😰😬🔷اونایی که ماسک فیلتردار زدن یه جورایی به آدم نگاه میکنن که انگار پشت مازاراتی نشستن😜😉🔷مادرم انقد با وایتکس خونه رو ضدعفونی کرده که هر نفسی که میکشم میکروبای بدنم سه بار میگن: یا قاضی الحاجات😜😜😜🤣🤣