سلام مامانای عزیز من پسرم یکسالش وزنش ۱۰ و قدش ۷۴ خیلی نگرانم ریز بمونه خوب هم غذا میخوره ولی به شدت تحرک داره چی کار کنم همش استرس دارم لطفا شما قد و وزن بچه هاتونو میگید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
پسرمنم یکسالشه ببین بهش پاچه گوسفندی بده برای همه چیش خوبه بزار بپزه بعد تو غذاهاش هربار یه قاشق بریز
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
یعنی اصلا نمی شینه همش در حال راه رفتن هست آزمایش دادیم خدا رو شکر مشکلی نیست فقط من میترسم ریز بمون ...
نترس عزیزم بچه سالمه بزرگتر میشع تپل تر میشه
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
یعنی برم پاچه بگیرم بعد بزارم با آب بپزه آبش رو بدم بخوره؟میشه قد و وزن پسرت رو بگی عزیزم؟
روغن روی پاچه بردار خودشم بده بخوره روز ریز بریز تو غذاهاش.پسرمن قدش ۸۵ وزنش ۱۳۵۰۰.البته اینم بگم بیشتر قد و وزن ژنتیکیه ماهم ژنتیکی درشتیم پس ّبین چجوری هستید پسرتون به خودتون میکشه
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
تپلیش حالا زیاد مهم نیست برام قدش مهم چون پدرش قد بلند ۱۸۷ ولی من خودم کوتاهم ۱۵۸ نمی خوام مثل خودم ...
پسرا تو سن بلوغ قد میکشن و قدشون بلند میشه