2777
2789
ای واااای🤣🤣🤣تو هم میگفتی دسمو ببوس پامو ببوس🤣

اگ نزدیک بودن همین کارم میکردن🤣🤣وای بچه ها گیج شده بودن فق سوال میپرسیدن اون بدبختام تا خود صب شات میفرسادن با توضیح🤣🤣

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀
🤣🤣🤣چرا به من نگفتین میومدم یه چهارتا گپ بدبختیامو میزدم کشکولتون کامل میشد🤣

😂😂😂😂ینی جات خالی

اسم کاربریت یادم رف اه کاش میومدی

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ نزدیک بودن همین کارم میکردن🤣🤣وای بچه ها گیج شده بودن فق سوال میپرسیدن اون بدبختام تا خود صب شات ...

🤣🤣🤣رفتین جنگ روانی کردین و اومدین هاااا ایول دمتون‌گرم

خسته از تمام دنیا💔
🤣🤣🤣رفتین جنگ روانی کردین و اومدین هاااا ایول دمتون‌گرم

مرسی حمایت😎💪

😂😂

😂😂😂😂ینی جات خالی اسم کاربریت یادم رف اه کاش میومدی

🤣🤣🤣اونا باشن دیگه به بچه های نی‌نی سایت نگن حق ورود ندارن اعتراض نکنن😎ما هرجا بخایم میتونیم بریم

خسته از تمام دنیا💔
🤣🤣🤣اونا باشن دیگه به بچه های نی‌نی سایت نگن حق ورود ندارن اعتراض نکنن😎ما هرجا بخایم میتونیم بریم

والا بوخودا😂💪

یعنی من دیونه این عکس پروفایل و نام کاربریتم🤣🤣🤣🤣🤣

جوووون عاشقتم😂😂😂😂

فرمانده بیا ببینم اخرش چی شد من نبودم

😂😂😂😂ولله صفحه های آخر تاپیکم بعضیا اومدن گفتن خوبه مامی گپ از اینجا بهتره تازه بهم گفتن تو جزء نی نی یارهایی این تاپیک رو زدی تا از این سایت دفاع کنی خلوت نشه😐 منم شمشیرو غلاف کردم😁