2777
2789
عنوان

هفته ی ۳۵بارداری

186 بازدید | 31 پست

نمیتونم بخوابم نفسم میگیره میخام غلت بخورم مثانم میخواد کنده بشه تکرر ادرار دیوانم کرده ،ب پهلو هم ک میخابم بچه انکار داره له میشه بس دستو پا میزنه وای خدااا زود تموم شه این ماه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذا برسي ب ٢ هفته اخر الان روزاي خوشته، ٢ هفته اخر روز با روزش فرق ميكنه، ساعت ب ساعت سخت تر ميشه

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️

منم😭😭😭😭😭

مثانه م انقدر سنگینی میکنه انگار چندکیلو ادرار نگه داشتم

کتفم خیلی درد میکنه بسکه به پهلو خوابیدم دوس دارم تخت بخوابم ولی فوری تپش قلب میگیرم و نفسم بالا نمیاد ا صبح ۶بار میرم دسشویی بعضی وقتا فقط احساس ادرار دارم الکی بیدار میشم میرم دسشویی خواب نازنینم خراب میشه🥴 گلومم ترش میکنه جوری که میسوزه اسید معدم میزنه بالا

روی با سنم سمت راست خیلی درد داره میگن رگ سیاتیکه خم و راست شدنی مخصوصا

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

بچه ها برا من ان تی ۱۷ مهر زده من میخوام سزارین کنم چندروز جلوتر میافته؟

شما میخواید چیکار کنید سز بهتره یا طبیعی

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
منم😭😭😭😭😭 مثانه م انقدر سنگینی میکنه انگار چندکیلو ادرار نگه داشتم کتفم خیلی درد میکنه بسکه به ...

واااای انگار خودمم . صپا لگنم خشک شده از بس روش خابیدم. معدمم مدام شربت معده میخورم. راه ک میرم مثانم میخاد بیوقته انگار