2777
2789
عنوان

دعوای من با شوهرم😔بیاین

665 بازدید | 36 پست

واقعا دیگه خستع شدم از بیشعوریش کم آوردم من ۷ سال ازدواج کردم و یه بچه ۷ ماهه دارم 

امشب مادرشوهرم دعوتی گرفتع بود به خاطر یه موضوعی (نگین محرم و کرونا و...)با فاصله اجتماعی و... فقط این وسط بچه من ردو بدل میشد جاریم بچمو گرفت بوسش کرد در صورتی که من بهشون میگفتم مامانمم بچمو بوس نمیکنه به خاطر کرونا اما انگار لج کرده بود 

خب 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از یه طرف دیگم خواهرشوهر بزرگم چپ و راست به بچم میگفت غلط کردی بری بغل مامانت چون پسرم میخواست بیاد سمت من نمیزاشت هی فوش میداد کصافتو ببین و ازاین حرفا واقعا بهم برخورد بعد گفت قیافش مث بچه خنگاس

ببین ی نصیحت خواهرانه

تمام خانواده شوهرا لجبااااازن

نزار نقطه ضعفتو بفهمن ک گیر میدن بهش

مثال خودمو میزنم برات

خانواده شوهرم وضع مالیشون خوبه ولی بشدت خسیسن.درحدی ک از وعده های خوراکشون میزنن.اما شوهرم کلا متفاوته

واسه مسافرت حاضرن تلپ شن تو ماشین ما و غرغرای منو بشنون اما ماشین نیارن

من از اول بی سیاستی خرج دادم و نشون دادم ک چقد این مسئله اذیتم میکنه

دیگه بخدا یروز خوش نداریم

یسره تو ماشینمونن 

حتی لج کردم تو ماشین دست شوهرمو میگرفتم یا میبوسیدمش تا بدونن نیاز داریم ب تنهایی و از رو برن ولی پررو تر شدن

نزار بفهمن چیزی اذیتت میکنه

...
از یه طرف دیگم خواهرشوهر بزرگم چپ و راست به بچم میگفت غلط کردی بری بغل مامانت چون پسرم میخواست بیاد ...

تو دهن اینم باید میزدی

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
از یه طرف دیگم خواهرشوهر بزرگم چپ و راست به بچم میگفت غلط کردی بری بغل مامانت چون پسرم میخواست بیاد ...

وا اول یکی میزدی تو دهن خواهرشوهرت بعد یکی میزدی تو دهن جاریت بعدشم تعریف کن تا بگم کیو باید میزدی