2777
2789
عنوان

زایمان طبیعیا بیاین

412 بازدید | 50 پست

یکم از تجربه هاتون بگین راضی بودین از زایمانتون 

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلی خوب بود دردزیاده ولی زود تموم میشه اولاش کمه بعدم انگارنه انگارزاییدی

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
من بله خداروشکر

اووووج درد تو زایمان طبیعی چقدره؟ 

میخام از الان تصور کنم آمادگی داشته باشم😅

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟
اووووج درد تو زایمان طبیعی چقدره؟  میخام از الان تصور کنم آمادگی داشته باشم😅

تصورنکن به دردفکرنکن فقط دنبال راهی باش راحترباشه زایمانت مثلورزش وتغذیه تایپیک سوره نکاتی برای زایمان طبیعی بروخیلی خوبه

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
اگه صبور باشی و آستانه تحمل دردت بالا باشه طبیعی خوبه  ولی کسی که طاقت درد و نداره سز بشه بهتره

دردبعدسزواسه بعضیاوحشتناکه شانس بیاری دکترت خوب جراحی کنه

ببین عزیزم نمیخوام الکی بگم راحته واین چیزا نه درد داره ولی قابل تحمل من بیشتر اونجا درد میکرد که معاینه میکردن زود زود حس بدی داشتم ..ولی همین ک بچه اومد بیرون اصلااا انگار نه انگاار داشتم راحت با دکترم حرف میزدم و میخندیدم و اون بخیه میزد

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
من ميخوام كنم چند روز بعد زايمانم هست  فقط از بدفرم شدن سر جنين ميترسم

نارس هیچیش نمیشه اگه هم تغییرکنه فروش طی چند هفته یایکی دوماه درست میشه بعددنیاومدن هم سرش را به یه طرف نخوابون تغییربده‌ حالت خوابشو

بستگی داره به اینکه دهانه رحم کی باز بشه  و اینکه زایمان اولت باشه یا دوم 

بستگی به بدن هم داره از مامان و خاله هات بپرس  راحت زایمان میکردن یا نه  چون ژنتیک هم تا ثیر داره

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

ببین عزیزم من بیشتر دردمو تو خونه تحمل کردم من شب قبلش دردم گرفپت و فرردا عصر رفتم بیمارستان زایمانم سه ساعت طول کشید

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
من ميخوام كنم چند روز بعد زايمانم هست  فقط از بدفرم شدن سر جنين ميترسم

چرا تو امضات نوشتی نارس ب دنیا نیاد؟ مگه مشکل زایمان زودرس داری؟؟؟؟؟؟

ببین عزیزم نمیخوام الکی بگم راحته واین چیزا نه درد داره ولی قابل تحمل من بیشتر اونجا درد میکرد که مع ...

اوووف از معاینه نگوکه بعضیاوحشین انگار من رفتم بیمارستان یکی اومدهمون اول بعدپذیرس مثل گاومعاینه کردرفت خداروشکر دیگه نیومد