2777
2789
عنوان

چرا بعضیا نمیفهمن نباید برن سفر؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 53 پست
خدایا خودت رحم کن.نمیفهمم چرا امسالو کنسل نکردن

چون تا زمانی که مردم دغدغه جون دارن به نون خیلی فکر نمیکنن 

ملت گشنه باشن دنبال حقشون میرن ولی پای جون وسط باشه گشنگی یادشون میره 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
خدایا خودت رحم کن.نمیفهمم چرا امسالو کنسل نکردن

اخه شور حسینیشون بیشتر از جون مردمه..البته اون عده از مردم که میرن مراسم حقشونه هربلایی سرشون بیاد..بخدا من انقدر سنگ دل نبودم ولی تو این چندماه کرونایی سنگ دل شدم

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مدتهاست وقتی میبینم کسی ماسک نزده علنا با چندش نگاهش میکنم و ازش فاصله میگیرم چندبار به کسانی که ...

چند روز پیش رفتم بانک با اینکه هم شماره داشتیم ۳تا پیرمرد خیمه زده بودن جلوی میز خانمه بعد خانمه گفت نوبت کیه من از دور گفتم من گفت چرا اونجا وایسادی گفتم چون فاصله اجتماعی رعایت نمیشه به پیر مردا گفتم برین کنار هرکدوم شروع کردن به غر زدن

خدااااایا خودت دیگه باید دست بکار بشی..تاوان اونا رو هم ما داریم پس میدیم..بخدا بچم دیگه دیوانه شده ...

خودمم دوتا بچه زیر دو سال دارم 

بعد چند ماه دیشب اومدم خونه مامانم 

طرف مادر شوهرمم کلا نمیرم

Un follow کن راحت کن خودت رو از،زندگی هم کمرنگ کن این آدم ها رو  یا اگر نشد دیگه حداقل میدونی ...

این روش خیلی جواب میده...ما ۵ساله انفالوییم با همه..انقدر راحتیم که خدامیدونه .هیجکسی هم توقع نمیکنه ازمون

این روش خیلی جواب میده...ما ۵ساله انفالوییم با همه..انقدر راحتیم که خدامیدونه .هیجکسی هم توقع نمیکنه ...

دقیقا 😉

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
اخه شور حسینیشون بیشتر از جون مردمه..البته اون عده از مردم که میرن مراسم حقشونه هربلایی سرشون بیاد.. ...

بیماری دیابت نیست که فقط به خودشون اسیب بزنن.‌کرونا فرق داره اگه فقط خودشون بمیرن به درک ولی بقیه چی

خودمم دوتا بچه زیر دو سال دارم  بعد چند ماه دیشب اومدم خونه مامانم  طرف مادر شوهرمم کلا ...

باور میکنی همسرم انقدر وسواس گرفته تو این دوران که حتی خونه ی مامانمینا هم نمیبره منو..۲ ۳ ماه یبار اونارو میاره خونمون.فکرشو بکن حتی خونه ی مادرخودشم نمیبره .تو خونه ظرفاشو لیوانشو حدا کرده میگه من سرکار میرم خدایی نکرده ناقل باشم شما نگیرین ازم🤕

باور میکنی همسرم انقدر وسواس گرفته تو این دوران که حتی خونه ی مامانمینا هم نمیبره منو..۲ ۳ ماه یبار ...

شوهر من انقدر حموم میره فکر کنم دولایه از پوستش رفت روزی دو سه بار میره حموم.

یعنی چی متوجه نشدم

دوستمون گفت انفالو کن..گگما ازوقتی ازدواج کردیم اقوام رو بوسیدیم گذاشتیم کنار،حتی با برادر خواهرا هم رفت و اند نداریم،فقط قبل کرونا هممون جمع میشدیم خونه ی مادرشوهرم هرچندوقت یبار...بخاطر همین کسی ازمون انتظار بیجا نداره که رفت و امد کنیم چه قبلا چه الان

بیماری دیابت نیست که فقط به خودشون اسیب بزنن.‌کرونا فرق داره اگه فقط خودشون بمیرن به درک ولی بقیه چی

دیگه وقتی شعورشون نمیرسه ماها چیکار میتونیم بکنیم..به قول شوهرم این روزا ادم زرنگ باشه فقط خودشو زن و بچشو از این بیماری مصون نگه میداره بقیه باید به فکر خودشون باشن دیگه