2777
2789

بابا این همه میگن نرین سفر واقعا شعور اجتماعی ندارن خجالت نمیکشن بمونید خونتون واقعا انقدر فهمیدن این قضیه واسشون سخته بعضی استان ها یه بند دارن کشته میدن اونوقت این بی شخصیت ها اصلا انگار نه انگار

کاش با خوشحالی و بی فکری جار نمیزدن

انگاری افتخار داره بیشعوری

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر سفر ک هیچ  من الان بعد از چند ماه اومدم خونه مامانم  دیشب یه ترافیکی بود  زن ...

بخدا ما با این جماعت حالا حالاها اینجور اسیریم میدونی جالب چیه اینکه این لعنتی ها چیزیشون نمیشه

دقیقااااا. حالا بعضیا یه بند تو اینستا پست و استوری میکنن خنده داره

گریه داره که با این بیشعور ها هم عصر و هم سرزمین و مواجه هستیم 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
الان تو سایت دیدم زده روز عاشورا و تاسوعا ورودی مازنداران بسته است ولی چه فایده هر کی میخواد بره از ...

تو اخبار گفت این خبر دروغه .

از قصد میخوان مردم درگیر کرونا باشن ویلا میتونستن جاده ها رو ببندن.

مازندران که اوضاش داغونه

این احمق ها همون که ادعای باکلاسی و سطح بالایی میکردم ها 😏

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
گریه داره که با این بیشعور ها هم عصر و هم سرزمین و مواجه هستیم 

گاهی دلم میخواد بهشون بگم ما با دیدن بیشعوری شما لذت نمیبریم لطفا عکس و فیلمتو واسه خودت نگه دار

تو اخبار گفت این خبر دروغه . از قصد میخوان مردم درگیر کرونا باشن ویلا میتونستن جاده ها رو ببندن. م ...

باید مثل عید جاده ها رو میبستن این مردم با گفتن گوش نمیدن زور باید بالا سرشون باشه

عزیزم وقتی جلوی دسته و عزاداری ها را نمیگیرن، اونایی که اعتقاد ندارن میگن پس بریم؟ مسافرت.چرا کرونا هست عزاداری میکنن،دیروز عروسی ها کنسل میکردن

بازم چی بگم؟خودمم موندم.مردم به این چیزا فکر میکنن،میگن گرونی که هست دلمون پوسید پس بیخیال