2777
2789

اخلاق و شخصیت خوب وبد ماههای مختلف بدون رودربایستی بگیم مثلا چه خصوصیاتی دارید.  🌹😊

خداروشکر در 9/9/99به لطف وکمک خدا و  نظر امام حسین ع و با توسل به امام 9 جواد الائمه ع به همه ی  خواست‌ها وحاحتهای خودم و عزیزانم   خیلی راحت در عین صحت و شادی رسیدم . الحمدالله ممنونم خداجون می‌دونم که  خودت و فرشته‌ها ت دارید روی زندگیم وخواسته هام  به شدت کار میکنید.❤️🙏❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درباره هرکس دیگه هم میدونید از خانواده ها شوهر و دوست فک وفامیل. ....🌹🌹🌹

خداروشکر در 9/9/99به لطف وکمک خدا و  نظر امام حسین ع و با توسل به امام 9 جواد الائمه ع به همه ی  خواست‌ها وحاحتهای خودم و عزیزانم   خیلی راحت در عین صحت و شادی رسیدم . الحمدالله ممنونم خداجون می‌دونم که  خودت و فرشته‌ها ت دارید روی زندگیم وخواسته هام  به شدت کار میکنید.❤️🙏❤️

[QUOTE=152416248]بهمنی ها گوزو اند 🤣 اذریا بد چس اند 🤣🤣[/Q

دلت پره انگار😂😂😂

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
بهمنی ها گوزو اند 🤣 اذریا بد چس اند 🤣🤣

نمیری تو با این کامنت😂😂

شوخی کردی دیگه!!؟

موزی نیستن اصلا ولی زود عصبی میشن بی نهایت مهربون و دلسوزن حتی واسه مورچه ایم ک ی گوشه مرده دل میسوز ...

منم همینم😁

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
من تو تاپیکم همه روووو گفتم😂😂😂از دستشویی کردن هر ماه تا مرگشون و......😂😂😂😂😂😂 حوصله ندارم ک ...

حالا ناز نکن مختصر اشاره کن

تجربه شخصی منظورم

موزی نیستن اصلا ولی زود عصبی میشن بی نهایت مهربون و دلسوزن حتی واسه مورچه ایم ک ی گوشه مرده دل میسوز ...

خودم فروردینیم اخه واقعا راست میگی من واسه همه گریه میکنم ببینننننن یعنی هر چیزی ببینم چشمام پره اشک میشه