2777
2789
عنوان

شوهرم یجوری شده😢😢

337 بازدید | 14 پست

سرد شده نسبت بهم زنگامو یکی در میون جواب میده ابراز علاقه ک اصلا نمیکنه کلا انگار عوض شده چند روزه اینجوری شده قبلا خوب بود مشکلی هم نداریم نمیدونم چشه

بهشم میگم قبول نمیکنه اصلا کلافم کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقدین؟

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

آقای مشاور 

به جهت اهمیت موضوع.

آقایان نیاز به استقلال و تنهایی دارند.گیر دادن مکرر بانوان موجب حذف این حریم های مذکور میشود و ناخاسته زوج را به دمدمی مزاجی و بهانه گیری وادار میکند وشما سعی کنید حرمت این حریم مورد اساسی و ذاتی زوج را حفظ و به روشنی خواهید دید برگشت به زندگی زیبا و پر انرژی را

.برای مشاوره تخصصی و رایگان به سایت راسخون مراجعه و بهرمند شوید. بدرود

ورود ما را مدیریت سایت تایید کردند.جهت مشاور حقوقی وارد بشوید.