2777
2789
عنوان

سلام بچه ها کسی پیش دکتر یوشی عمل کرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 21 پست
سلام خانوم میشه درخواست منو قبول کنید چند تا سوال دارم ازتون ممنون

سلام عزیزم من درخواستی برام نیومده نگاه کردم

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فرستادم براتون شما از محلول شیوانا برای موهاتون استفاده کردین نتیجه گرفتین موهات چرب یا خشک&nbs ...

سلام نه عزیزم من استفاده نکردم 

اما اگر موهات و یا کف سر چرب داری اصلا استفاده نکن نه از شیوانا نه از روفن 

شما اول باید چربی با اسکراب سر و راه هایی دگه درمان کنی بعد خیلی کم از روغن استفاده کنی 

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو

و اینکه شما بابد چکاب کامل بدی ازمایش سونوگرافی رحم این ها 

اگر مشکلی بود درمان کنی اونم بیشتر از طریق طب سنتی یعنی پاکسازی بدن 

بعد این روش هام انجام بدی وگرنه اگر مشکل داخلی باسه هر راهیی ام بری باز میریزه

و اینکه شما بابد چکاب کامل بدی ازمایش سونوگرافی رحم این ها  اگر مشکلی بود درمان کنی اونم بیشتر ...

تازه زایمان کردم قرص آهن و زینک و ویتامین dخوردم خوب شد ریزشم محلول شیوانا رو هم زدم کلا در روز 30 یا 40تا میریزه خیلی کم کرده حالا توی یه تایپینگ نوشته بودین استفاده کردین و رویش مجدد داشتین 

تازه زایمان کردم قرص آهن و زینک و ویتامین dخوردم خوب شد ریزشم محلول شیوانا رو هم زدم کلا در روز 30 ی ...

خب بعد چندماه از زایمان بگذره ریزش کم میسه نگران نباش 

نه اشتباه گرفتی من استفاده نکردم کلا