2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 30 پست
نه مشکلی نداره فقط واسه اینکه دوست شدیم همین

اگه آدم ایده آلی باشه اینکه قبلش باهم دوست شدین اشکالی نداره، تازه بنظر من خوبه که از هم شناخت پیدا کردین، ولی اگه اگه ایده آل باشه و خوب باشه

من اصلا کاری با خودم ندارم ولی نمیخوام چند سال صبر کنه برای من و با مخالفت روبه رو بشه

خب عزیزم اونم اگه عاشق شما باشه ،پای شما وایمیسته.هیچ جوره کوتاه نمیاد.و اینکه مشکل خواهرت چیه واقعا؟ممکنه حسادت باشه از دید خودت؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر واااقعا پسر خوبیه ازش جدا نشو 

خوب که چه عرض کنم عالیه.اگه حتی یه اخلاقه بد داشت جدا بودن ازش واسم زیاد سخت نبود.حتی گفت من بیام الان خواستگاری گفتم نه من الان قبول نمیکنم.از اونایی نیست که عقب بکشه خودشم گفته من جا نمیزنم

با پدرت صحبت کن

نذار خواهرت روش تاثیر بذاره

از پدرت بخواه بشناسه پسره رو اگر خودش و خانواده اش آدمای خوبی بودن به خاطر حرف خواهرت جدا نشو به پدرت نزدیک شو و ازش کمک بخواه

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست

تو این دوره زمونه پسر خوب کم پیدا میشه خودت با عقل خودت فکر کن ببین از هرلحاظ خوبه؟میشه بهش تکیه کرد واسه زندگی؟چشم و دل پاکه دستش به دهنش میرسه واسش تلاش کن

حالا چ فرقی داره کجا دوست شده باشین مگه ایرادی داره دوست شدن همدیگرو بیشتر میشناسین دیگه خانوادت و خواهرت فکرشون قدیمیه فکر میکنن اگه سنتی ازدواج کنی خوشبخت میشی 

خب عزیزم اونم اگه عاشق شما باشه ،پای شما وایمیسته.هیچ جوره کوتاه نمیاد.و اینکه مشکل خواهرت چیه واقعا ...

خب دیگه مشکل همینه که اون پایه من وایساده گفته هیچ جوره کوتاه نمیام ولی من دارم کم میارم چون نمیخوام چند سال بعد جواب نه بشنوه

با پدرت صحبت کن نذار خواهرت روش تاثیر بذاره از پدرت بخواه بشناسه پسره رو اگر خودش و خانواده اش آدم ...

من پدرم چیزی که بهم گفت این بود که اگه قسمت هم باشین به هم میرسین به وقتش بیاد 

تو این دوره زمونه پسر خوب کم پیدا میشه خودت با عقل خودت فکر کن ببین از هرلحاظ خوبه؟میشه بهش تکیه کرد ...

واقعا از همه لحاظ خیلی خوبه من خیلی ادم احساساتی نیستم واقعا با عقلم سنجیدم و دیدم واقعا مردی هست که بشه بهش تکیه کرد و خوشبخت شد

من پدرم چیزی که بهم گفت این بود که اگه قسمت هم باشین به هم میرسین به وقتش بیاد 

خب پس راست میگه

عجله نکن

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست