2777
2789
عنوان

بخونید دوستان چقدرزیباست

239 بازدید | 27 پست

*👭قدیما حیاطها درب نداشت ، اگر درب داشت هیچوقت قفل نبود*

_میدونین چرا قدیمیا اینقدر مخلص بودن؟_

چرا اينقدر شاد بودن؟

چرا اينقدر احساس تنهايي نميكردن؟

چرا زندگيا بركت داشت؟

چرا عمرشون طولاني بود؟

👈چون تو کتاب ها دنبال ثواب نمیگشتن که

چی بخونن ثواب داره

*دنبال عمل کردن بودن*

فقط یک کلام میگفتن: خدایا به داده‌هایت شکر.  

2️⃣نمیگفتن تشنه رو آب بدین ثواب داره،

میگفتن آب بدین به بچه که طاقت نداره.

موقعی که  غذا میپختن

3️⃣نمیگفتن بدیم به همسایه ثواب داره

میگفتن بو بلند شده همسایه میلش میکشه ببریم اونا هم بخورن.

موقعی یکی مریض میشد

4️⃣نمیگفتن این دعا رو بخونی خوب میشی،

میرفتن خونه ی طرف؛

ظرفاشو می‌شستن

جاروشو میزدن

غذاشو می‌پختن که

بچه هایش غصه نخورن

*👨‍👩‍👦‍👦اول و آخر کلامشون* رحم و مهربانی بود.

به بچه عیدی می‌دادند

میگفتن دلشون شاد میشه،

به همسایه میرسیدن

میگفتن همسایه از خواهروبرادر هم به آدم نزدیکتره

*🤷‍♂️🤷‍♀️خدایا قلب ما را جلا بده که تو کتاب ها دنبال ثواب نگردیم، خودمان را اصلاح کنیم و با عمل کردن به ثواب برسیم نه فقط با خواندن دعا*

⏮️مهربان باشیم

محبت کنیم بی منت ،

*بسپاریم به خودش که هم میدونه*

، *هم میتونه*

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا قدیما بی ریا محبت میکردن

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
تلفست من ایرانیش گیرم اومد ۱هفته عالی شدم تموم شد قرصه رفتم در ب در دنبالش گیرم نیومد شرکتای دیگش می ...

عزیزم‌من یه دونه میخورم تاسه روز جواب میده الان عکس مشابه رومیفرستم 

اون تایپک قفل شدگفتم اینجا پیداتون کنم

فستووِر-فلکسوفنادین۱۲۰

بفرست دمت گرم 

عکسش نمیاد ولی اسمش وفرستادم اصلش ومیتونی ازداروخانه های معتبر بگیری