2777
2789
عنوان

گمشده

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 43 پست
پسردایا منم وقتی بچه بودن مامانشون بردشون دیگع داییام پیداشون نکردن تا بعداز ۲۲ سال پدربزرگم پیداشون ...

چطوری

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرهمکاربابام هم چندسال پیش میگفت رفته کارنامه دیپلمش وبگیره دیگه برنگشته خونه خیلی گشتن نتونستن پیداش کنن

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

خداکنه خودش خونواده تشکیل داده باشه ولی دوراز جونش ممکنه خودشو ...😞

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

پسر همسایه قدیمیون پسرش رفت سربازی دیگه برنگشت 30 سال خورده‌ی سال پیش بود مادرشم میگفت هر روز امیدم اینه برگرده از آخر مادرش دق کرد مرد خیلی دنبالش گشتن پیدا نشد

چقدر بده گمشده داشته باشی ای خدا

انشاا... پیدا بشه به حق این روزهای عزیز‌ ‌‌؛  ولی بعضی گمشده ها میکشن اعضای بدنشون برمیدارن یکی ازاشناها یک خانوم بوده شوهرش فوت میکنه پسرشم 2 ساله بوده خانومه پسرشو می سپرده به مادرش بعد می‌رفته خونه های مردم تمیز میکرده یک روز به مادرش گفته زود از سرکار میام بریم دکترببرمت خانومه میره سرکار دیگه برنگشت همسایه ها میگفتن دیدن سوار تاکسی شده رفته الان پسرش 19 سالشه مادر خانومه میگفت خیلی گشتم از محل کارش پرسیدم اونا گفتن نیامده به پلیس هم گفته ولی پیداش نشد معلوم نیس چکار شده خانومه خیلی هوای مادرشو داشته پسرشم دوست داشت میخاست زود بیاد ولی برنگشت 

چطوری

یع شخصی بود گف این پسر مکانیکی داره پدربزرگم رف پیشش فامیل و اسم باباشو ک گف فهمید ک خودشه

برای رسیدن ب خاسته هام یه صلوات میفرستین؟🙃😍🌹                         ❤دلتون شاد و لبتون خندون❤
یع شخصی بود گف این پسر مکانیکی داره پدربزرگم رف پیشش فامیل و اسم باباشو ک گف فهمید ک خودشه

انشالله زنده باشن 🌷