2777
2789

چیه ؟

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیاز دارم.البته هستن یسری دوستان ولی دلم میخاد تجربیات بیشتربشه.دیدم بازتر.

خودت میری 

یا فقط میخای بدونی 

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
خانواده همسرم کلا میرن.منو همسرم اجازه نمیده.ولی یواشکی بابچه ها توگروه درارتباطم.البته برای بهترشدن ...

خانواده شوهرت چرا میرن 

خودشون درگیر بودن 

یا واسه خانواده میرن 

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
نیازه جواب بدم عزیزم؟؟؟نارانان باNaفرق داره.

نه نیازی نیست عزیزم 

معولا NE واسه کسی که خودش درگیر بوده 

ومعمولا برای آقایونه 

اما خانم ها هم هستن 

اما نارانان واسه خانواده های درگیره 

یعنی کسی که یکی از نزدیکانش درگیر باشه 

نه نیازی نیست عزیزم  معولا NE واسه کسی که خودش درگیر بوده  ومعمولا برای آقایونه  ا ...

افرین درسته.نه Neبرای اقاوخانومه فرق نداره چون درگیرمیشن.میدونم این دو رو.گفتم شاید کسی اینجاباشه ازتجربیاتش استفادع کنم

افرین درسته.نه Neبرای اقاوخانومه فرق نداره چون درگیرمیشن.میدونم این دو رو.گفتم شاید کسی اینجاباشه از ...

من یک تایمی میرفتم 

خیلی خوب بود واقعا عالیه 

اما شوهرم نگذاشت دیگه برم 😔

اما راهنمایی خاستی در خدمتم عزیزم