من نامزدم الان قراره از شهرستان بیام تهران.شوهرم واقعا آدم خوب ومهربونیه چندسال هم دوست بودیم خیلی مهربونه دست ودل بازه کاریه وضع مالیشم خوبه نه سیگاریه نه اهل دود اینا.خلاصه خیلی اقاست ولی من چندماهه میام مهمون خونه شوهرم خیلی دلم میگیره هی شوهرم آروم و میکنه میگه نترس من محدودت نمیکنم هروقت دلت گرفت بلیط میگیرم باهواپیما هرماه برو یه هفته بمون بیا.ولی من بعضی وقتا دل تنگ خانواده میشم نمیدونم چیکارکنم واقعا.ولی خیلی دوست دارم شوهرمو.ازتجربتون راهنماییتون بگین یکم آروم شم
حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی خوبه همسرم انگار دوستمه ولی مهمون می رم خونشون غروب شدنی دلم اشوب میشه
خوب الان مهمونی مهمون بودن باخونه خودت فرق داره خونه خودت کلی کارمیتونی بکنی راحتی میتونی سرخودت روگرم کنی
حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
بازم خوبه رفتی تهران ،من ازشهر بزرگ اومدم غریبی یه جای خیلی کوچیک،ده سال گذشته هنوز عادت نکردم ،زندگی خیلی خوبی دارم اما دوری از خانوادم سخته ،راهم خیلی دوره نمیتونم هروقت دلم خواست بلیط بگیرم برا خودم برم،واسه همین همیشه با همسرم میرم...اما با همه ی این اوصاف و سختی فکر میکنم چون زندگی خوبی دارم و همسرم مرد خوبی هست می ارزه به دوری،تا اینکه تو شهر خودت باشی و زندگی زناشویی موفقی نداشته باشی.حالا شما که هر وقت بخوای میتونی بری دیگه غصه نداره اصلا
زندگی را دوست دارم با تمام بدبیاری ها،عاشقی را دوست دارم با تمام بی قراری ها....❤️👨👩👧👦❤️
ممنونم ببخشید شما زود بچه دارشدین سرتون بابچه گرمه؟ اخه همسر من میگه زود بچه میاریم که تو تنها نمونی ...
نه گلم من دوساله منتظرم هنوزکه خدانداده اما خیلی خوبه بچه دارشدن توشرایط ما،چون سرت گرم میشه کمتراذیت میشی