2777
2789
عنوان

کیا حیوون خونگی دارن

277 بازدید | 67 پست

من خودم عاشق حیوونام همشون ولی مامانم چندشش میشه بابامم مبگه مامانت دوست نداره نمیشه بنظر شما چطوری راضیشون کنم میگم همه ی کاراشم خودم میکنم ولی باز راضی نشدن پرنده هم دوست دارما ولی یه چیزی میخوام راحت بقلش کنی یو اینا بیان اگه مشکلتون با من یکیه بگید لطفا کمکم کنید❤️

این کاربری برا 3 نفر بود🙄یکیمون دعوا کرد رفت😂تاپیک ها هرکدام برای فرد جدایی است ❤️تاپیک خنده دار دیدید مارم تگ کنید 😂😂😂😙                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما سوسکشو داریم/

😒

این کاربری برا 3 نفر بود🙄یکیمون دعوا کرد رفت😂تاپیک ها هرکدام برای فرد جدایی است ❤️تاپیک خنده دار دیدید مارم تگ کنید 😂😂😂😙                            

منم عاشق سگم شوهرمم مخالف نیست ولی میگه باید خونه از خودمون باشه

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
قناری حساب میشه ! ؟

نه یه چیزی تو سایز بزرگتر مثلا سگ گربه یا خرگوش

ما طوطی ملنگو داریم خوبه

حداقل شما یه چیزی دارید من حق پشه داشتنم ندارم

😬🙄