2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه سبزی نیست  . ترخینه از دوغ و گندمو و... درس میشه اندازه کف دست درمیارن و میزارن خشک بشه بعد ...

منم شوهرم کوردع چنبار برام درست کرده عالی بود مزش خدایی از ننش بهتر درست میکنه

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
من تا حالا نخوردم نمیدونمم چطور طبخ میشه اما احساسم میگه یه خورشته که توش ماهی پخته شده🤔🤔 حالا نمی ...

منم تا حالا درست نکردم.کنسروشو از بیرون خریدم ولی واقعا خوشطمع بود..شکل ظاهریش شبیه خورشت قورمه سبزی هس..واقعا لذیذع

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
چطوری درست میشه چی میریزی توش

کله جوشو من یه بار درست کردم پیازو تفت بده بعد بهش کشک اضافه کن کشک آبکی باشه گردوی خرد شده هم اضافه کن بذار ریز بجوشه آویشنم داغ کن بریز توش .خوشمزه است

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
منم تا حالا درست نکردم.کنسروشو از بیرون خریدم ولی واقعا خوشطمع بود..شکل ظاهریش شبیه خورشت قورمه سبزی ...

پس حتما اصلش خوشمزه است چون من کنسرو خورشت ها رو خریدم اصلا به دلم ننشسته 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙