2777
2789

داداشم مشاوره 

یه شاگرد داره که من اتفاقی باهاش دوست شدم

چند هفته پیش گفت داداشم داره از آمریکا برمیگرده چیزی نمیخوای

منم گفتم کپسول امگا 3 _ 6 _ 9 رو میخوام😄

فکر کردم تعارف خرکیه نمیدونستم میاره😂😂

اینجا با زحمت گشته بودم دنبالش پیدا نمیکردم 

یه جا پیدا کرده بودم دلال بود گفت به دلار میفروشه 50 دلار😑 دیدم ممیصرفه پشیمون شدم😂

این بنده خدا اورد برام 

هرچیم گفتم پول 

گفت سوغاتی حسابش کن😀😄

داداش بیشعورم تو این نقل مکان 60 تا کپسولو کش رفت🤐

شوهرم میگه به من بده 

گفتم دونه ای میفروشم 

گفت چند 

گفتم دونه ای ده دلار🙂

گفت دستت درد نکنه برم از دلال دارو بخرم به صرفه تره😂😅

🤣

سه تفنگدار😊هر تایپک یهویی باهمیم،😂.......@محدثتونم....بوس ب کلت تفنگدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂..... بوس به کله توهم 😂👈@zarinazi😂😂....⁩.....برو دارمت⁦☺️⁩ تنها نمیذارمت😁الکی نیس عاشقت شدمو تا زندم من هواتو دارم🤪این دل حالیش نیست🤕حالیش نیست،🤕نبینه خندتو😁😁این دل حالیش نیست😁 دلخور باشی سر کج کنی تو🙂 محدثه⁦♥️⁩🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شاگرد داداشت دوست شدی در حالی که شوهر داری یا من اشتباه فهمیدم

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

برا چیه؟ تقویت یه

من اینجا راحتم نظر میدم،لایک میکنم، ریپ میکنم برام مرد و زنم فرق نداره، اینجا مجازیه، همو نمی بینیم هیچ اتفاقی هم قرار نیست بیفته....... دوری کردن از بعضی آدما مث گرفتن رژیمه بودنشون لذیذه نبودنشون باعث پیشرفت......... شنیدی؟ میگن با دنیا عوضت نمیکنم؟ زر میزنن! پاش بیفته تورو با یکی که عکس پروفایلش از تو بهتره عوض میکنن

چه عالی،خدابده ازاین دوستان

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
با شاگرد داداشت دوست شدی در حالی که شوهر داری یا من اشتباه فهمیدم

لابدشاگردداداشش‌دختره😶داداش‌دختره‌اورده😬

۹۹/۹/۹‌کلی‌اتفاقای‌خوب‌برام‌‌افتاده❤🍃شاه‌هَست‌حُسین‌پادِشاه‌هَست‌حُسین...❤🍃وتوپَنایی‌درهرپِیشامدبـــَد......❤🍃