2777
2789
عنوان

خوشگلا بیاین پیشنهاد بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 43 پست
اخی مبارکت باشهانشالله باهاشون خوشگل کنی با همسری برید مسافرتای رویایی
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منوچهری هم میتونم برم نخودی جون راستش من بیرون خیلی ارایش نمیکنم نهایتا ریمل و لبلو و ضدافتاب اما شوهرم خیلی ارایشو دوس داره همه اینارو واسه تو خونه میخوام ممنون از پیشنهاداتتون
پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
اولیشونم جون همین که نظر میدی واسه من یه دنیا ارزش داره اتفاقا خودمم به فکر کرم اکتی پور بودم چون الانم همینو استفاده میکنم واسه مهونیا به نظرتون بد نیس همینو بگیرم؟
پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
نخودی راس میگی خرید عروسیه دیگه خخخ دلمو میزنم به دریا یکم شوهرجان رو بیشتر به خرج بندازم
اره اکتی پور که مثه کرم گریمه رو پوست من اما میگم نکنه جالب نباشه اخه فامیلای شوهر خیلی اهل قرو اطفارن شوهرمم میگه جلوشون کم نیار هرچی لازم داری بگو بخریم
اره عزیزم یه بار خرج کردن عیبی نداره همیشه که نیست اتفاقا بیشتر که خرج کنه بیشتر هم قدرتو میدونه بقیه چیزایی که گفتم قیمتاش معقوله فقط لاکه گرونه چون واقعا قشنگه رنگاش من خودم ناخون کارم واسه همین جنسایه خوب رو میشناسم