2777
2789

کسیو میشناسید که برای ترک اعتیاد برده باشن بیمارستان سلامی شیراز؟؟

ترک کرده؟؟

کسی اطلاعی داره از این بیمارستان؟ راجع به ترک اعتیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم میگن یه بخشی از حافظه که مربوط به اعتیاده رو حذف میکنن. شنیدین شما هم؟؟

ولی نشد میگم که چند بار این کارو کردن،دای بیچاره ام به شد قبلش بهتر بود،راه خوبی نیست عزیزم من دیدنی دایم هم رفتم اصلا فضاش انگار دیوونه خونه دایی من مگه دیوونه بود معتاد بود فقط خل وضع اومد بیرون،اره همین منم شنیدم

این اعتیاد دیگه چیه  افتاده بین مردم و جوونا

چند روز پیش سوار یه ماشین شخصی شدم   یه پسر جوونی بود  بهش میومد ۳۰  ساله باشه  

دیدم هی زنگ میزنه  و ب کسی که پشت تلفنه میگه کجایی بعد نگه میداشت و از ماشین میرفت بیرون و زود بر میگشت  من  تو حال خودم بودم  وقتی رسیدم ب مقصد پیاده شدم  تازه فهمیدم  داشته مواد پخش میکرده  

ولی نشد میگم که چند بار این کارو کردن،دای بیچاره ام به شد قبلش بهتر بود،راه خوبی نیست عزیزم من دیدنی ...

یعنی خواسته بودن حافظشو پاک کنن ولی پاک نشد؟

یا برای حافظه اش اقدام خاصی نکرده بودن؟؟

نوشتین داییم به شد؛ اشتباه تایپی شده؟ یعنی چی به شد؟

این اعتیاد دیگه چیه  افتاده بین مردم و جوونا چند روز پیش سوار یه ماشین شخصی شدم   یه پسر ...

خدا لعنتشون کنه. نمیدونم چرا دولت هیچکاری نمیکنه تو این زمینه.

بعد از نفت؛ ایران داره روی همین مواد مخدر میچرخه که قربانیش جوانها و خانواده هاند.