2777
2789
عنوان

خانم گلا نی نی یارا بیاید بی زحمت😊

148 بازدید | 22 پست

عزیزای من گل خانما ناز بانو ها اگه از یه تایپک خوشتون نمیاد خب نرید توش چرا گزارش میزنید آخه؟ 

شاید طرف واقعا مشکل داره ،نمیتونه دکتر بره یا بکسی بگه.

اینجا میاد میپرسه.

منظورم تایپک شوهرم هر روز......

و خیلی تایپکای دیگه.

اخه چه کاریه هی گزارش میزنید گلای ناز  

اینهمه قربون صدقتون رفتم که منو نزنید.گناه دارم  

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

بچه خوبی هستی که چرا بزننت😂

سه تفنگدار😊هر تایپک یهویی باهمیم،😂.......@محدثتونم....بوس ب کلت تفنگدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂..... بوس به کله توهم 😂👈@zarinazi😂😂....⁩.....برو دارمت⁦☺️⁩ تنها نمیذارمت😁الکی نیس عاشقت شدمو تا زندم من هواتو دارم🤪این دل حالیش نیست🤕حالیش نیست،🤕نبینه خندتو😁😁این دل حالیش نیست😁 دلخور باشی سر کج کنی تو🙂 محدثه⁦♥️⁩🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوم شما حرف دل زدی 

من خیلی وقته نی نی سایتم 

تازه دوران رسیده ها میان تاپیک 

ما مادرا و زن ها مشکلاتی مطرح میکنیم اینجا کار داریم نظر میدیم میکیریم اونوقت چند تا ادم میان ک نظرای  مارو دوس ندارن بلاک میکنن میترکه 

خمن سه ماهه بلاک بودم انقد گیر کردم تو شهر غریب نمتونسم از کسی کمک بگیرم  فقط ازینجا بیشتر کمک میگرفتم

خیلی سعی کردم منو نزنن    

من هیچوقت نزدم

فقط جنسی 

اونم نی نی یارو تگ کردم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

سه تفنگدار😊هر تایپک یهویی باهمیم،😂.......@محدثتونم....بوس ب کلت تفنگدار😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂..... بوس به کله توهم 😂👈@zarinazi😂😂....⁩.....برو دارمت⁦☺️⁩ تنها نمیذارمت😁الکی نیس عاشقت شدمو تا زندم من هواتو دارم🤪این دل حالیش نیست🤕حالیش نیست،🤕نبینه خندتو😁😁این دل حالیش نیست😁 دلخور باشی سر کج کنی تو🙂 محدثه⁦♥️⁩🙂

آره والا یه نفر بود ۱۳سالش بود

گیر داده بود به ما که نی نی سایتی نیستید و برید به جهنم😂

نی ین یارو تگ کردن تعلیق شد 

این واقعا حقش بود خدایی😂

آره والا یه نفر بود ۱۳سالش بود گیر داده بود به ما که نی نی سایتی نیستید و برید به جهنم😂 نی ین یار ...

خب بعضیا اره حقشونه،دیروزم یه نفر عکسای زشت میذاشت

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
خب بعضیا اره حقشونه،دیروزم یه نفر عکسای زشت میذاشت

اوه 

دیگه بچه ها ریختن تو سایت 

اینارو باید گزارش داد دیگه😂