2777
2789
عنوان

دیگه غیر ممکن شده

297 بازدید | 17 پست

بچه ها امروز ی اتفاقی تو اداره افتاد، بابت نقل و انقالات...

پست من بالا رفت، ولی پست اون خیلی بالاتر رفت

دیگه از هفته اینده باید با سمت جدید بپذیریمش

کلا اگه ۱ درصد امید  داشتم  به رسیدن نا امید شدم.

چند روز همه چی بنظر خوب میومد چقدر ذوق داشتم و میومدم بهتون میگفتم، ی دفعه همه چی دگرگون شد

دیگه رسیدنی در کار نیست😞

انگار بگی زمین و اسمون ب هم برسن، 

با اینکه دارم قبول میکنم از یاد ببرمش ولی دلم پیشش میمونه برای همیشه😞😞

خیلی دلم غصه دار شد امروز

حال منو اونایی ک عشق پاکو تجربه کردن میفهمن😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفهمیدم چی شد سپیده مثلا شده رئیس اداره تون؟ خب تو هم ترفیع گرفتی ولی بازم ربطی ندارد به پست و مقام ...

ی ترفیع خیلی خیلی  قابل توجهی گرفته... (بماند ک چیه)

دیگه غیر ممکن شد صبا جان، تو محیط کاری ماارتباطات با بقیه ادارات یکم متفاوت تره، کلا دادگستری ها این مدلین(باید تو محیط قرار بگیری تا متوجه منظورم بشی)

فقط بگم ک  شرایط جوری شده که دیگه واقعا غیر ممکن شده

رویای با اون بودنو باید ب گور ببرم😢😔

زندگی هر روز ی روشو ب من نشون میده، خوشیم فقط دو سه روز بود...

ی ترفیع خیلی خیلی  قابل توجهی گرفته... (بماند ک چیه) دیگه غیر ممکن شد صبا جان، تو محیط کاری ما ...

سپیده یعنی دیگه ممکنم نیست ببینیش؟ شرایط طوریه که ارتباط کاری ندارین دیگه؟

نمی‌دونم ولی من همچنان منتظرم خدا به دل پاکت نگاه کنه

سپیده یعنی دیگه ممکنم نیست ببینیش؟ شرایط طوریه که ارتباط کاری ندارین دیگه؟ نمی‌دونم ولی من همچنان م ...

دیدن چرا....

از سابق شاید بیشتر ببینمش، 

ولی دیگه غیر ممکن شده همه چی....

تنها خواسته ی زمینیم بدست اوردن محبت اون بود، دلم داره میترکه، اگه بدونی با چه حالی میرم سر کار....

صبح تو خیابون داشتم دنده عقب میگرفتم برم تو پارکینگ دیدم اون از خیابون روبرویی پیچید رفت تو پارکینگ، از تو آینه محوش شدم داشتم میرفتم تو دیوار(هر روزنه ی کوچیکو واسه دیدنش از دست نمیدم، تا این حد دوسش دارم )

فقط خدا کنه نظر کنه بهم، همون جور ک مهرشو انداخت به دلم از خاطرم پاکش کنه😭

دیدن چرا.... از سابق شاید بیشتر ببینمش،  ولی دیگه غیر ممکن شده همه چی.... تنها خواسته ی زمین ...

من خودم سال هاست شاغلم ولی خب تا حدی شرایط کاری شما و پیچیدگی هاشو می‌دونم فقط از خدا می‌خوام به بهترین شکل کمکت کنه اگه غیر از این باشه دیگه به عدالتش شک میکنم 

واقعا ناراحتم برات غصه نخور عزیزم 

معجزه#  

ناراحت نباش سپیده جونم ...عشق منم غیر ممکنه که بهش برسم...دوست ندارم اینو بگم ولی کم کم به این درد عادت میکنی😥

فقط زمان میتونه این مشکلو حل کنه...صبور باش..

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)