من یه شوهر پولدار داشتم یعنی کلی ارثیه داشت بهترین جای شهر که همه همیشه حسرت میخوردن و....،اما واقعا اخلاق نداشت متاسفنه اختلال شخصیتی داشت و مجبور شدم زندگیو تموم کنم. یه آدم خودشیفته بود و بدبین بیماری پارانوئید. متاسفانه مردم تو دلمو خالی میکنن همش میگن برا چی زندگیتو ول کردی یکی بیاد تو زندگیت بیوفته تو عسل (پول) 😲هر کی جای تو بود اون موقعیتو با چنگ و دندون حفظ میکرد بعد تو ول کردی اون موقعیتتو.
پولی چیزی هم تونستی جمع کنی یا خشک و خالی ول کردی؟؟!!
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.