2777
2789

رسیدم به جایی که باید درایو انتخاب کنم تا ویندوز توش نصب بشه من ویندوز قبلیم توی درایوcنصب بود الانم میخام تو همون باشه تا درایوای دیگم پاک نشه کدومو بزنم؟

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید...غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است  کاربری جدید نیستم ...قبلی پوکید  تو استوریاتون غذا میزارید؟؟؟بابا خوش به حالتون غذا میخورید منکه تا حالا نخوردم...  لاناتیا چاقد شاما با کالاسید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید...غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است  کاربری جدید نیستم ...قبلی پوکید  تو استوریاتون غذا میزارید؟؟؟بابا خوش به حالتون غذا میخورید منکه تا حالا نخوردم...  لاناتیا چاقد شاما با کالاسید  
همینو انتخاب کن گلم

ننوشته کدوم c فقط شماره زده دوبازه عکس واضح زدم ببین

فقط مواظب باش اشتباه انتخاب نکنی چون اطلاعات داخل اون درایو پاک میشن هرچی باشه توش. 

همون ازون میترسم درایوای دیگمو پاک کنم چون ننوشته کدوم cفقط شماره زده 

همون c رو بزن

مشکل اینه نمیدونم کدوم یکی ازینا c هست🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

همون ازون میترسم درایوای دیگمو پاک کنم چون ننوشته کدوم cفقط شماره زده 

بنظر من یبار کلا از نصب بیا بیرون بعدش ظرفیت تک تک درایو ها رو چک کن بعدا که بیای این صفحه تشخیص میدی کدوم یکی C هست. من خودم اینکارو میکردم 😅

حجمش یادت نیست؟ نمیدونی چقد از درایو سی باقیمونده بود؟

وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
بنظر من یبار کلا از نصب بیا بیرون بعدش ظرفیت تک تک درایو ها رو چک کن بعدا که بیای این صفحه تشخیص مید ...

چجوری بیام بیرون؟خاموش کنم یهویی عب داره؟

مشکل اینه نمیدونم کدوم یکی ازینا c هست🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

اگر اطلاعات مهمی تو کامپیوترت نداری میتونی دکمه دلیت رو بزنی درایوات پاک بشه بعد یه درایو بگذاری تو همون بریز

معمولا پیش فرض خودش c رو انتخاب میکنه