2777
2789
عنوان

دارم میرم بیمارستان ،میشه لطفا دعا کنید🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 43 پست
میگند زمان میدیم ببینیم چی میشه

اصلااا بد بدلت راه نده یکی از دوستانم زایمان زودرس داشت و بچش رفت تو دستگاه حدود ۲ ماه بستری بود الانم ۸ سالشه . الهی ب حق ماه محرم تا عاشورا بچتو بغل بگیری

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم نی نی ت خوب شد؟

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
سلام خیلی بهتره

سلام گلم خوبی نی نی تو اوردی خونه بسلامتی 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
آره عزیز

عزیزم قدمشون پر از خیرو برکت . خیلی تو فکرتون بودم ‌. از طرف من فتداقو ببوس. اگ ی روز خواستی عکسشونو بزاری منو هم حتما تگ کن گلم . 😍😍😍

عزیزم قدمشون پر از خیرو برکت . خیلی تو فکرتون بودم ‌. از طرف من فتداقو ببوس. اگ ی روز خواستی عکسشونو ...

نمیتونم تگت کنم ....

برای سلامتی نی نی(ها)صلوات میفرستی🧡لطفا

سلااااااااااام عزیزم 

نمیدونم چرا عکسشون لود نمیشه

اپلود باید کنی گلم خیلی وقته سایت خرابه