2777
2789

داداشمه ب من میگه طرز فکرت خراب و قدیمیه شما امروزیا نظر بدین میخوام نشونش بدم.دوتا دختر خونه مجردی دارن باهاش دوست معمولین دعوت کردن خونشون

من حبه ی قند کوچکی بودم که.،از دست تو در پیاله ی چای افتاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترا از پایه مفسد فل عرضن بعدشم داداشن ببخشید البته

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

به نظر من که اگه سه تاشون عاقل و بالغن ایرادی ندازه ولی طبق نظر اکثریت دوستان نی نی سایتی هر کی از این کارهای بد بکنه اگه بهش تجاوز و دست درازی بشه حقشه!!!!البته منطورم برادر. شما نیست دخترارو میگفتن!!!

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید