2777
2789
علائم بارداری؟نه هیچی

خیلی پررنگه

زودی برو ازمایش

چن وقته اقدامی?

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم مثل درد و حساسیت سینه یا دل درد اینا رو نداری؟

آره سینه هام خیلی زیاد درد دارن نوکشونم خارش شدید ببخشیدا😄😄ولی هروقت میخواستم پری شم سینه هام اینجوری میشد ولی ن به این شدت

یه سالو 6ماه،پایینی یه ذره کمرنگه فقط یه روز از وعده پریم رفته یعنی کاذب نیست باردارم؟

ب این پررنگی

اره بابا بارداری

برو ازمایش بده خیالت راحت شه

بهت تبریک میگم مامان گلی

این ماه چیزی خوردی ک جواب گرفتی?

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
منم ۳ ساله اون ماه هم آی یو آی کردم منفی شد دیروز😔

به منم دکتر گفت باید بدی ای یو ای ولی من الان اصلا موقعیتش ندارم نه از لحاظ مالی از لحاظ استراحت مطلق 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
ب این پررنگی اره بابا بارداری برو ازمایش بده خیالت راحت شه بهت تبریک میگم مامان گلی این ماه چیزی ...

ممنون عزیز دلم این ماه آمپول زدم،میترسم بخاطر آمپول کاذب باشه،به نظرت اگه کاذب باشه آز بدم معلومه

به منم دکتر گفت باید بدی ای یو ای ولی من الان اصلا موقعیتش ندارم نه از لحاظ مالی از لحاظ استراحت مطل ...

خیلی درصدش پایین فقط ۲۰ درصد.

هزینه هم میتونی دولتی انجام بدی زیاد نمیشه

میخوام آی وی اف کنم 

ممنون عزیز دلم این ماه آمپول زدم،میترسم بخاطر آمپول کاذب باشه،به نظرت اگه کاذب باشه آز بدم معلومه

اره معلوم میشه 

شک نکن ک بارداری