2777
2789

خواب دیدم اونجایی که هستم یه قسمتایی اتیش گرفته نسبتا زیاده ولی با اونایی که دور و برم بودن خاموششون کردیم به راحتی تعبیرش چی میشه؟؟

ای کاش نگاهت زیر نویس داشت ...   

من خواب دیدم خواهرم لباسش آتیش گرفته من خاموشش کردم روز بعدش فهمیدم خواهرم کرونا گرفته حالش خیلی بد بود از کسی پرسیدم تعبیر خوابم رو گفت چون آتیش خاموش کردی خواهرت خوب میشه آتیش غم وزحمته ولی خاموشش کردی خوبه برو زود صدقه بده برای سلامتی صاحب الزمان ورفع بلا 

خدایا از وقتی ب یاد دارم همیشه دستموگرفتی من هیچوقت از در خونت دست خالی برنگشتم کم وزیاد داشته ولی سوخت وسوز نداشته ممنون ک هوامو داری
من خواب دیدم خواهرم لباسش آتیش گرفته من خاموشش کردم روز بعدش فهمیدم خواهرم کرونا گرفته حالش خیلی بد ...

ممنون عزیزم .خدا کنه درست بشه کلافه شدم از بیماری و بی پولی و مشکل 

ای کاش نگاهت زیر نویس داشت ...   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم .خدا کنه درست بشه کلافه شدم از بیماری و بی پولی و مشکل 

خواهش میکنم  ان شالله مشکلت حل بشه منم مشکل مالی دارم پرسیدم گفتن چله زیارت عاشورا بگیر حاجتت برآورده میشه این شب ها داغ امام حسین تازه است وخونش بجوش دعا کن مشکلت حل بشه بحق آبروی این خاندان 

خدایا از وقتی ب یاد دارم همیشه دستموگرفتی من هیچوقت از در خونت دست خالی برنگشتم کم وزیاد داشته ولی سوخت وسوز نداشته ممنون ک هوامو داری

چله زیارت عاشورا حق شناس گوگل سرچ کن خیلیا حاجت گرفتن با آداب بجا بیار ب امید خدا حاجت روا میشی

سلام وقتتون بخیر من دیشب خواب دیدم ک تو جنگل بودیم خانوادگی همه بودن خاله هام با بچه هاشون خانواده ما بعدش چند تا درخت اتش گرفت هرچی میگفتم کسی توجه نمیکرد اخرش خودم اتش رو با اب خاموش کردم البته نه درختا سوختن نه اتش اونقدر شعله ور بود دودم نداشت نمیدونم تعبیرش چیه